Ivan(4) uto 20.6.2023 11:31

Sa cenom od 570€ ovo u današnje vreme ispadne pristupačan uređaj.

Ono što je mene zapanjilo je da vidim članak o novom telefonu iz HTC-a. I to članak koji počinje sa "Novi HTC možda ima pomalo dosadni dizajn..." Koja je ovo godina?!

I da li U23 Pro dolazi sa SD 8 Gen 2 (tabela) ili SD 7 Gen 1 (tekst)?!

Zaporožac uto 20.6.2023 11:40
Ivan(4) kaže...

I da li U23 Pro dolazi sa SD 8 Gen 2 (tabela) ili SD 7 Gen 1 (tekst)?!

Da, sad je u bug članku snapdragon gen2,a na stranici za prednarudžbu Snapdragon 7- 1 ,vjerojatno snapdragon 1 ili ?!

Ne kužim..

Ako je Snapdragon 2 kako je taj HTC uređaj srednje klase ?!

Ništa mi nije jasno...

BlueMax uto 20.6.2023 14:50

Najveći problem ovog mobitela je što će HTC za godinu dana opet odustati od tržišta smartphonea i mobitel neće dobiti nikakav update. U vrrijeme dok je HTC bio ozbiljan igrač na tržištu niti jedan Android smartphone se sa software strane nije mogao usporediti s njim, naročito Samsung. Danas kad je Samsung maksimalno ispeglao svoj UI bojim se da HTC nema čime privući kupce. Kompatibilnost s njihovim ekosustavom (još najbolje da nije kompatibilan :)) i s njihovim VR-om?

Indestructible sri 21.6.2023 01:29

Ma ovo je DOA.

Zasto bi neko kupio ovaj telefon? Sta ga izdvaja od konkurencije? Nista. Neko ko je navikao na Samsung, Xiaomi, nema potrebe da se zadaje u avanture sa ovim HTC-om.

U23 Pro ce imati groznu softversku podrsku, cak i. ako obecaju ja im ne bih vjerovao. Meni licno je dovoljno da se jednom oprzim i da prekrizim jedan brend. Tako su nas navukli koji smo kupili HTC One A9 kojem su obecavali brze nadogradnje i dugu podrsku, na kraju mislim da je jedva jedan veliki update dobio. A taj telefon nimalo nije jeftino kostao u to vrijeme, jos je bio midranger.

Vjerovatno marketing za ovaj telefon nece ni postojati, neku noc sam gledao od nekog liga unboxing, mislim da je lik bio cini mi se iz Filipina, ili Indonezije, uglavnom tako neka ta zemlja.

A samo prije 10 godina su bili u takvom polozaju da se bore sa Appleom i Samsungon. A vidi sad gdje su, kako dobar menadzment moze dovesti firmu na veci nivo.

BlueMax sri 21.6.2023 07:49
Indestructible kaže...

A samo prije 10 godina su bili u takvom polozaju da se bore sa Appleom i Samsungon. A vidi sad gdje su, kako dobar menadzment moze dovesti firmu na veci nivo.

Još dobro i stoje kakvi su drugi proizvođači Android mobitela iza kojih ne stoji Kina kao država ili Ogromna firma kao što je Samsung. Od Androida jedino Google pravi značajnu lovu.