Samsungov 'ubojica flagshipa' izlazi na ljeto, poz
Vezano uz: Samsungov 'ubojica flagshipa' izlazi na ljeto, poz

sta nije A54 ubojica flagshipa?

U svezi glede nemanja punjača...evo prvo iskustvo....kupili materi prvi smartphone za rođendan...Samsung a04s... punjača nema potrebe i onako u kući ima puna kutija...ali u kutiji je bio kabel koji s obe strane ima usb-c...a punjači svi imaju obični USB ulaz
Znači pored pune kutije punjača ajde kupi novi s usb-c ulazom koji skoro skuplji nego mobitel...ili novi kabel...na kraju kupio kabel...USB obični na jednom kraju...na drugom usb-c
"ekologija"

U svezi glede nemanja punjača...evo prvo iskustvo....kupili materi prvi smartphone za rođendan...Samsung a04s... punjača nema potrebe i onako u kući ima puna kutija...ali u kutiji je bio kabel koji s obe strane ima usb-c...a punjači svi imaju obični USB ulaz
Znači pored pune kutije punjača ajde kupi novi s usb-c ulazom koji skoro skuplji nego mobitel...ili novi kabel...na kraju kupio kabel...USB obični na jednom kraju...na drugom usb-c
Kaj si mobitel platio 100 kn. ???

18W ne želim...Max 10W...odnosno 5W...uzeo kabel 3€
Više nigdi nema ispod 15W...ima na jednom 5W...uzet ću nekoliko pa nek stoji

Od S20 nadalje praktički sve isti telefoni. I to je dobro, barem dulje traju mobiteli. Ali nedostatak punjača s mobitelima je nešto što potrošačke udruge/zakonodavstvo nisu smjeli dopustiti.

Prodao sam S22+ kupio xiaomi 12 (manji, kompaktniji)
Otvoriš pakiranje, unutra za prvu ruku prozirna maskica i mesnati, debeli bijeli punjač 67W ..
Kad sam otvorio kutiju Samsunga, dobiješ iglu, defektni mali kabel i mrš u grad kupuj punjač i masku.

Prodao sam S22+ kupio xiaomi 12 (manji, kompaktniji)
Otvoriš pakiranje, unutra za prvu ruku prozirna maskica i mesnati, debeli bijeli punjač 67W ..
Kad sam otvorio kutiju Samsunga, dobiješ iglu, defektni mali kabel i mrš u grad kupuj punjač i masku.
Plakat ces za Samsungom kad vidis koliko malo traje baterija i koliko se SOC pregrijava. Da nije toga bio bi solidan mobitel. Sve izmedju Snapdragona 870 i Snapdragon 8+ Gen 1 (888,888+ i Snapdragon 8 Gen 1), ima probleme sa pregrijavanjem. Krivnja je Samsungova i njihov nefikasni proizvodni proces.
Meni je upravo krepucnio Mi 11 od pregrijavanja.

Meni je upravo krepucnio Mi 11 od pregrijavanja.
??!!
Iskreno, sve obrnuto...Nisam ga kupio jučer već prije mjesec i pol.
Baterija na Xiaomi 12 traje otprilike 30% duže nego na S22+ .
Grije se manje nego S22+.
Samsung u seriji S 22 i 22+ ima Exynos 2200 (samo Ultra 22 ima Snapdragon 1) i taj CPu je krivac velike potrošnje baterije i pregrijavanja, kod Snapdragona1 kojega ima Xiaomi, to nije slučaj...
Sve to što si naveo zbog čega ću plakati je razlog prodaje Samsunga.
Ne plačem, a eto imam xiaomi 12 već mjesec i pol.

Kod mene samo Samsung!
Sve ostalo me nakon nekog vremena razočaralo na ovaj ili onaj način a Samsung mi je najpouzdaniji i najstabilniji.
Evo i Samsung TV već skoro 10g i radi bez greške