Ajar ned 4.6.2023 07:51

u mojem kvartu odavno približno 10 % djece ima tri roditelja, od kojih je najmanje jedan - poštar, drugi je hranitelj a treći majka. dakle, odavno se mislilo na biološku raznolikost. 

Ovo je kraj ned 4.6.2023 17:45

Ja si ne mogu pomoć, moj mozak apstrahira ove komplicirane stvari na meni poznate modele. MDT postupak je kao da iz Ferrero Rocher izvadim lješnjak, i na to mjesto stavim badem koji sam izvadio iz Ferrero Raffaello.

encoding ned 4.6.2023 23:11
Ovo je kraj kaže...
Ja si ne mogu pomoć, moj mozak apstrahira ove komplicirane stvari na meni poznate modele. MDT postupak je kao da iz Ferrero Rocher izvadim lješnjak, i na to mjesto stavim badem koji sam izvadio iz Ferrero Raffaello.

tako nekako 

Hoggy pon 5.6.2023 07:27

Perice koliko roditelja imas? Perica ce:5! Koji zastario model i siromah kaze Ivica pa 100 je bio prosjek kad sam se ja izlegao.Perica: Ja sam dvoje od 5 upoznao, nisam se izlegao vec rodio, mama me izvela na sladoled i skriveci poljubila i zagrlila i rekla da me voli. Tko je tebe Ivice ikada rekao da te voli ?
Ha sto ce mi to kaze Ivica. Pa te zastarjele nedostatke prirode ,osjecaje , su davno izvadili iz nas da ne smetaju kaze Ivica. Ja sam dio sustava i radim sto mi se kaze.