tgmcro sub 27.5.2023 07:01

"Times... they are a changing."

Osobno - ne mogu dočekati tu budućnost. Neural lace!

Tko pogodi odakle je taj naziv bez da pretraži net ili pita AI, dobije biru od mene. Kako ću znati da nije pretražio? Neću, ali takav sam, još imam (nešto) vjere u ljude. :)

Ajar sub 27.5.2023 07:57

fala, niste trebali. već sam dobio sljedovanje u cjepivu. nego, od ove dvojice na ilustraciji, tko kome što ugrađuje? 

pe se: sve ovo podsjeća na jedan prastar i bedast vic. nakon mjeseci gnjaveža sa zacjeljivanjem ključne kosti (the key bone!), dođe frajer na skidanje gipsa. doktor pili i reže a frajer pita:

- doktore, hoću li sad moći ...?

= ma naravno!

- izvrsno. dosad nisam mogao.

Batista sub 27.5.2023 09:47

Vjerujem da Berecki navelike zagovara razvoj ove tehnologije i ispitivanja iste na ljudima kao sto je i zagovarao cijepljenje u doba zadnje plandemije...

Nije da ova tehnologija ne moze napravit mnogo dobra, ali vise ce bit sranja nego dobra - ljudi su nekako skloni tome.

Stric_Jura sub 27.5.2023 14:35
dery kaže...
Apachy kaže...
Kad spoje chatgpt pa nesto prebrika...

Kad mu uleti preporuka kako se rješiti parazita raznoraznih štetočina te krene u čišćenje A.P. i priguza.

Ih, koliko je sendvičara u središnjici X23-a na poslu tikanja po forumima, a ChatGPT je samo mega-kompilator, još će A.P biti proglašen za čuvara galaksije...