Samsungov Exynos vraća se u nadolazeću Galaxy S24
Vezano uz: Samsungov Exynos vraća se u nadolazeću Galaxy S24

Exynos (Samsung) je razlog zasto sam od 2019 u ekipi IOS i hvala im na to!!!!
a stvarno neznam zasto samsung to cini korisnicima i vraca to smece uzas!

Baš ste čudni..
Vjerojatno to neće biti taj "vaš" Exynos, već bolji, poboljšani, s odličnom autonomijom...
Čemu odmah negativan stav.
Pazi ti; "nikad više na Exynos"

Sta jest jest bolje je od prehodnog to je tocno ali kaska 3-5 god za snapdragonom 😒

Baš ste čudni..
Vjerojatno to neće biti taj "vaš" Exynos, već bolji, poboljšani, s odličnom autonomijom...
Čemu odmah negativan stav.
Pazi ti; "nikad više na Exynos"
Pa svake godine je izlazio "bolji, poboljšaniji, s odličnom autonomijom" exynos.
Ljudi su s razlogom skeptično po pitanju ovoga.

Ljudi su s razlogom skeptično po pitanju ovoga.
E, sad us "skinuli" tehnologiju proizvodnje snapdragona te će je implementirati u Exynos 2024..
Zašto bi drugima plaćao licencu kad možeš pokrasti tehnologiju, uvaliti ju u svoje procesore.
To Kinezi rade 30 godina. Može i Samsung.

meni je zanimljivo, kako Samsung godinama, na europskom i azijskom trzistu prodaje S seriju sa Exynosom, za istu ili vecu cijenu nego Snapdragon na US trzistu.
i niti potrosaci niti europska komisija za trzisno natjecanje, na to ne gledaju kao prevaru jer defakto to nije isti proizvod, a ima istu ili vecu cijenu, a kad ti prodaju prasak za vec na tu foru ili odjecu ili tako neke pizdarije svi su na nogama
Imam note 20 ultra sa exynos, uistinu smeće od telefona. Koliko sam ga masno preplatio kad je izašao bilo me sramota kukati.