overhaul sri 26.4.2023 18:53
BlueMax kaže...

Bez koliko platiša je ostao?  Ako je ostao bez  mil. muktaša a dobio dvojicu platiša to je win-win situacija.

Mislim da oni sad ovise i o broju sati gledanja sad kad su uveli (jesu li?) reklame? Pa ako jedna pretplata ima reach 4 čovjeka sad bi im to trebalo bit isto gubitak ako se spusti na jednog koji upali netflix 3 puta tjedno na po dva sata, umjesto prije kad je na profilu bilo tjedno 160 sati gledanja.

picajzla0707 sri 26.4.2023 19:17
BlueMax kaže...

Bez koliko platiša je ostao?  Ako je ostao bez  mil. muktaša a dobio dvojicu platiša to je win-win situacija.

hm, postoji i druga strana medalje

kad jednom pada broj gledatelja, a konurenciji raste, to može pokrenuti lavinu

jer ljudi vole slijediti većinu, pa ako vide da jedan postaje nepopularan, a drugi sve popularniji, pogodi čiju će pretplatu radije uzeti

jacob33 sri 26.4.2023 20:45
MEGATAMA kaže...

Netflix je realno banana,ali Disney+ je je jos gori dok Prime ima sadrzaja ali i najgore sucelje ikad smisljeno...kaos.

Meni je ludnica da Prime na default Firestick interfaceu nema trailere za sve sto je Amazon. Imas trailere za sve tudje, ali Amazon - nix. Valjda su toliko svjesni da je to sve navlakusa, da ti ne zele ni pokazati u strahu da ces odustati.

NetkoNegdje sri 26.4.2023 22:38
MEGATAMA kaže...

HBO nemam pa ne znam kakav je....

Gledam ga godinama i na njemu su najjače pojedine poznate serije (jasno, i druge platforme imaju svoje hit serije). Jednom kada ih pogledaš, u biti nemaš što gledati,  osim iznova gledati neke poznate i sada već starije serije (Teorija velikog praska, 2 i pol muškarca, Sex i grad i sl.). Filmovi su im tako-tako. Par blockbustera, a ostalo su neki čudni filmovi. Sada se ionako spajaju s Discoveryjem, pa tek treba vidjeti što će to donijeti.

Ges čet 27.4.2023 08:33

Recite vi što želite, no na kraju će ispast da je i dalje najbolja kabelska/satelitska jer ti servira film bez pitanja pa gledaj, a ne da gubim vrijeme tražeći po Netflix/streaming servisu što još nisam gledao ili što izgleda iole gledljivo. Eno kod prijatelja se stalno vrti neki Pink Action/Western/Triler sa satelitske i kad dođem kod njega stalno se zagledamo u to što je odabrao umjesto nas neki Đelo Hađiselimović

digitall čet 27.4.2023 08:44

neću imati pretplatu ni na jedan, dok se ne pojavi neki koji nudi sve od sadržaja koji ja želim, koliko god to koštalo.
a ne da za jednu seriju moram imati prime, za drugu netflix, za treću nešto treće... katastrofa

Gemmy čet 27.4.2023 10:17

ljudi jos koriste NF iz ljenosti (u smislu da im je previse tlaka to otkazati)

kada skuze da je duplo veca cijena, a nemaju sta gledat ce proc dalje

ja ga placam za 1 slot, i to mi je ok. ako moram placat punu cijenu idem kod konkurencije+ pirati za njihov sadrzaj