Milka30 ned 18.5.2025 17:07

Moje mjesto je snimljeno u Kolovozu 2011, s obzirom na to da je niknula cijela nova ulica - s mojom kućom, nadam se da če se provozati ulicom i "utrti" adrese kuća u google navigaciju!

Mali offtopic : Prijatelj mi ima Google karte navigaciju na mobitelu s prikazom radara na cestama, na mome mobitelu s ažuriranim kartama, ja nemam tu opciju?

zzib ned 18.5.2025 17:16
Milka30 kaže...

Mali offtopic : Prijatelj mi ima Google karte navigaciju na mobitelu s prikazom radara na cestama, na mome mobitelu s ažuriranim kartama, ja nemam tu opciju?

"Otvorite aplikaciju Google karte i dodirnite ikonu svog profila u gornjem desnom kutu. Dodirnite Postavke. Dodirnite Postavke navigacije. Dodirnite prekidač pored Ograničenja brzine."

Milka30 ned 18.5.2025 17:22
zzib kaže...
Milka30 kaže...

"Otvorite aplikaciju Google karte i dodirnite ikonu svog profila u gornjem desnom kutu. Dodirnite Postavke. Dodirnite Postavke navigacije. Dodirnite prekidač pored Ograničenja brzine."

Ma uključeno mi je to, ali opet nemam upozorenja za radare