Novi projekt Jure Šebalja - online prodaja svih no
Vezano uz: Novi projekt Jure Šebalja - online prodaja svih no

Super je izjava "novi projekt"
Šta je to on prije pokrenuo a da je novo i neviđeno već 100x

Matt Watson je samo dio CarWow kompanije (kao prezenter). Ako se sjećaš to je bio prije carbuzz.
Ali - da, ideja je jednaka.
S druge strane, Jura ne radi ništa loše. Ako to znači da ćeš kupiti auto jeftinije, sretno mu.

Totalno je nebitno koliko je originalno na svjetskom nivou. Na hrvatskom nivou je originalno i potrebno, a to zna svak ko je kupovao auto, pogotovo protekle 3 godine.
Samo se nadam da ovo neće biti mjesto za oglašavanje s kojeg će te po daljnje informacije uputiti zastupniku, već da ćeš odmah znati koji model s kojom opremom koliko moraš čekati.

Ako prvi auto ne bude Nevjera onda je zahebo svog Matu

Totalno je nebitno koliko je originalno na svjetskom nivou. Na hrvatskom nivou je originalno i potrebno, a to zna svak ko je kupovao auto, pogotovo protekle 3 godine.
Samo se nadam da ovo neće biti mjesto za oglašavanje s kojeg će te po daljnje informacije uputiti zastupniku, već da ćešodmah znati koji model s kojom opremom koliko moraš čekati.
Prema najavi bit će već u tražilici istaknuti modeli koji su odmah dostupni - u primjeru na ovoj slici to je model istaknut crnom pozadinom, krajnje desno.

Može biti kopija CarWow-a ili koga god želi milijardu puta,ali podržavam i pozdravljam ovaj projekt, vrijeme je da se kupovina automobila kod nas i modernizira i pojednostavi. Možda on i njegov tim naprave i koliko toliko funkcionakne konfiguratore s vremenom,jer preko pola konfiguratora naših zastupnika ne da ne radi nego je bolje da ih nema.

Nisam mislio ništa loše s prvotnim postom, da se izjasnim :) Jednostavno me istog momenta podsjetilo na MW-a i Carwow.
Jura mi je super i često ga gledam na YT-u

Jura se fura.
Ovo je guba.
Sve na jednom mjestu, a ne moraš auto data wragling, svako mogućeg sajta na Internetu.
@CrniPero
Frendač,pa pogledaj njegov opus. Radio je razne projekte u svojoj karijeri.
I sportska auto-moto priča se može sagledati kao jedan projekt-
Ovo je samo dio njegove uspješne životne priče.
To je dobar čovjek. Jura se fura.
-------
Neka se poveže Autonet portal sa najboljim forumom u svemiru.
Sa našim - BUG-ovim forumom.

Uz njuškalo i Neostar oglase, ovo je stvarno inovacija i nevidjeno na ovim prostorima.

Meni je Jura simpa a po defaultu ne podnosim nikoga, tak da puna podrska.
Glavno da se nekaj dela :) a da nije s mojim novcima.
Netko malo kopira Matt Watson-a i CarWow :)