Koji vam najbolji savjet može dati moja kristalna
Vezano uz: Koji vam najbolji savjet može dati moja kristalna

Apsolutno se slažem s gore izrečenim: najbolje je ulaganje u znanje. Soft skills, strani jezici... Manje bit' pohlepan, a više misliti na dobrobit svoje zajednice.
Dobro je ulaganje i u nekretnine jer mi cijene ne prestaju rasti. Kupiti stančić, iznajmljivati ga, i onda prodati kad dođete u mirovinu da biste si mogli priuštiti privatno zdravstvo i kvalitetnu starost.

ulazite u vlastito zdravlje.
i znanje - npr. neki novi jezik.
u suprotnom, ne gine vam clanska iskaznica.

Klaun Musk? Tko je uopce ovaj lik - Podnar? Zvoni mi ime, al valjda zato jer pratim Bug 25+ godina.

A što je nego klaun? Vizionar možda?
Prije narcis koji je naučio da mu svi govore kako je pametan, a realno jedino što je postigao je biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. I imati startni kapital od tate koji je vlasnik rudnika dijamanata...

Gosp. Podnar je ljudina!!

A što je nego klaun? Vizionar možda?
Prije narcis koji je naučio da mu svi govore kako je pametan, a realno jedino što je postigao je biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. I imati startni kapital od tate koji je vlasnik rudnika dijamanata...
Daleko je dosao od jednog rudnika. Puno dalje nego jedan lokalni od tate u HDZ-u koji pokusava biti Musk s novcima EU za COVID relief.
Lajk za dobar text.
Ak imate višak para ulažite u nekretnine, stranu valutu i zlato.
Najbolje u vlastito znanje.
Nema opasnosti i brige za progres. Progres tehnolgije. Svemu se čovjek prilagodi.
Mi koji volimo i čitamo BUG, znamo da Mrežu svih mreža ne pišemo mali slovom "i", nego sa velikim.
Znači, nije "internet", nego Internet.