Sjedište Twittera pretvara se u 'svinjac': Musk ot
Vezano uz: Sjedište Twittera pretvara se u 'svinjac': Musk ot

A da, sad ce ispasti da je nova uprava prvenstveno otpustila cistacice, i tu je cijela hajka zbog cega novi Twitter ne valja. 🙂

Izgleda da je istina da softveraši ne znaju spremiti za sobom, a bome ni otuširati se.

Ovaj ce na kraju ostati sam a twitter na autopilotu. Uz tu i tamo ručno baniranje.

a je. čistačice su krive za sve i protiv svega. ne dajmo se zavarati tim nedužnim lišcima: sve je to vragu iz vreće ispalo.

Vidim Bugovci vole Muska, svaki dan nešto negativno o njemu. Umjesto da pljuju po svemu što twitter predstavlja.

Elon Musk je razlog što će moj slijedeći auto biti električan, ali isto tako Elon Musk je razlog što to neće biti Tesla.

ne znam sto ste se svi tol'ko uzhebali... njegova firma, njegova pravila, zar ne? Tak je do sad bilo sa starom upravom... Ili?

Cini se da su mnogi zaboravili da twitter files koji su izasli zahvaljujuci musku, su materijali koji su potvrdili sto se do jucer smatralo ludim teorijama.

Nevera?

Spin u rangu centrifuge (koja ispucava rakete u svemir).
Dakle evo npr reduciras nepotrebnu radnu snagu, smanjis broj ljudi koji produciraju smece, samim time pada kolicina smeca, trebas manje cistaca. I onda odmah skacu aktivisti/novinari i pisu potencijalnih nekoliko verzija teksta:
a) Nista, jer je to vijest relativno nebitna i tice se internih procesa funkcioniranja tvrtke.
b) Pozitivna - Elon Mustafa smanjio karbonski footprint.
c) Negativna 1 - Elon Mustafa otpustio radnike, a sada jos radnika NKV ranga. Skrtica jedan, fuj.
d) Negativna 2 - Elon Mustafa otpusta cistace jer je pred bankrotom (nevermind onaj dio s par milijardi u SpaceX i Tesli), i tjera zaposlenike da rade u nehigijenskim uvjetima. Sto radi CDC pitamo se mi objektivni novinari?? Trebaju li majke pokapati djecu zato sto Bio Weaponizirani poduzetnik ne prazni koseve za smece?
e) Negativna 3 - Povampireni nacionalisticki desnicarski Ustasa, Elon Mustafa, nakon krvavog pira nad nevinim zaposlenicima zelenih i ljubicastih kosa tera nevin narod iz svojih domova u urede na puno radno vreme dok rade medju planinama djubra.
itd.
Onda se itamo zasto se medijima ne vjeruje.
Cini se da cistaci ne rade svoj posao ako su jos uvijek zaposleni.
Takodjer nije skroz jasno zasto nebi bili zaposleni i imali manje posla nego prije buduci da je Twitter skresao radnu snagu ako se to tako moze nazvati.