Facebook će informacije o vjerskim i političkim st
Vezano uz: Facebook će informacije o vjerskim i političkim st

Ma da, poznato je da su politicka uvjerenja i vjeroispovjest glavni alati u govoru mrznje pa ih je najdemokratskije zabraniti.
Barem sto se tice liberala, sva uvjerenja su dozvoljena tako dugo dok se ne kose s onim liberalnima. 🙂

Drago mi je da FB ukida vjeroispovijest kao kategoriju. Do '91 zivili smo u laickom i modernom drustvu di je vjeroispovijest bila stvar proslosti...
nazalost danas je vjera ponovo postala prisutna u drustvu i ovim potezom ce se ta, suluda, ideologija lagano diskreditirati i omalovaziti...
pustimo te gluposti tamo di im je mjesto na bliskom istoku i u proslosti i prosvijetlimo se ateizmom!

Ugasiti Face i ponovno pokrenuti Usenet

pustimo te gluposti tamo di im je mjesto na bliskom istoku i u proslosti i prosvijetlimo se ateizmom!
Bem ti, ovaj idiotizam je za staviti u potpis....

Bem ti, ovaj idiotizam je za staviti u potpis....
znam, inspiracija me lupila! :D

Ostavlja dojam nekog tko pise iz sanatorija i thumbs up ako je to bila namjera.
Zašto bi to uopće bilo tamo? Kada se s nekim upoznajem nikada ne kažem podatke o političkim uvjerenjima i religiji. Koga to zaista briga ?
Možemo li stvoriti ideju kakva je netko osoba ako mu piše da je vjernik, ateist ili da je brak zajednica muškarca i žene? To je tako nebitno u svakodnevnom životu.