ivic55 čet 17.11.2022 16:07

Prije ćemo umrijet svi neg se sav led otopi. Nestašica hrane bi prvo nastupila zbog ekstremnih vremenskih neprilika suša i tuča, potapanje obala bi bio najmanji problem.

Ratovi oko resursa, jednostavno ljudska priroda je takva, sve ostalo je političko skupljanje bodova na histerčinoj gen Z koji su najslabije obrazovani pa je i lakše manipulirati njima kad im tupiš svih njihovi 20 godina o klimatskim promjenama.

LudaRajcica pet 18.11.2022 02:13

Pametan potez.....

Nama ide dobro, CO2 nam ne smeta, ekonomija raste, turisti bućkaju nogive u bari jadranskoj

sada nas ovi eko manijaci zele unistiti, zabraniti plin, ugalj, naftu.... da bi postali siromasni, sve zbog par otocija....

neka se Kiribati i ostali svi isele u metaverzum i dozvole nama da se i dalje bogatimo.....

HrvaCka, since di si bio '91?

fer-de-lance pet 18.11.2022 10:07
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

ja i dalje ne znam što je to metaversum. To je u svojoj osnovi nekakav 3D objekat koji možeš gledati preko VR naočala...?

"Blagoslovljen bio onaj koji živi u neznanju, jer njegovo je kraljevstvo divno i sretno." (fdl 19,11)

A sad ozbiljno: zaista ne želiš znati.

mzopg pet 18.11.2022 19:03
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

ja i dalje ne znam što je to metaversum. To je u svojoj osnovi nekakav 3D objekat koji možeš gledati preko VR naočala...? 

Virtualni alternativni svijet. Pristup je moguć i bez VR naočala, ali je dojam potpun tek s njima. Primjer, prošli tjedan je u Decentralandu održan glazbeni festival (Bjork, Gramatik, Ozzy i hrpa drugih glazbenika) i pristup je bio moguć i bez VR naočala.

Po meni cilj metaversa nije zamijeniti fizički svijet već ukloniti barijere i granice koje isti postavlja.