Stric_Jura uto 8.11.2022 15:24

a bokte pahuljica...

čovjek se refrencira na prastari meme:

dakle ako voliš mačkice ne navačiš pitona - ergo, dakle, ako voliš mačkice ne baljezgariš po JubiTou s još jednom Tiktokerskom izmišljotinom...

x18x05x uto 8.11.2022 15:26
Stric_Jura kaže...

a bokte pahuljica...

čovjek se refrencira na prastari meme:

dakle ako voliš mačkice ne navačiš pitona - ergo, dakle, ako voliš mačkice ne baljezgariš po JubiTou s još jednom Tiktokerskom izmišljotinom...

Opet, retardacija na kvadrat.

Q-Tip uto 8.11.2022 18:38
ihush kaže...
Q-Tip kaže...

Ja čekam da se u prodaji nađu i prvi uspravni televizori, da mogu kako treba gledati Shortse. 

-ima..

Odlično, onda se mogu posvetiti mom novom hobiju, dugometražnom gledanju Kratkića. 

Korny1603987 uto 8.11.2022 18:50

Kratki video je totalni šit. Čovječe, zašto guraju TikTok idiotizam i na ostale društvene mreže. Kratki video je namjenjen klincima od 10 godina koji ne mogu držati fokus dulje od 10 sekundi i influencericama sa dobrim dojkama koje nemaju ništa za reći nego pokazivati tijelo 10 sekundi, a ne normalnim osobama.

fler uto 8.11.2022 19:33

Ovisno o kontekstu i situaciji, još bih i preživio format sam po sebi -

da nije jebeno iritantnog izostanka kontrole zvuka, odnosno, postoji samo ugasi/upali.

Grozniji od toga mi je jedino Bandcamp, koji također ne nudi opciju. Apsolutno bizarno za nešto striktno vezano uz glazbu.

Automatski preskačem oboje.

Ivan(4) sri 9.11.2022 02:48
Pancho2012 kaže...

Zar ne bi sve bilo puno jednostavnije (i prirodnije) da se video uvijek snima horizontalno (i kratki i dugački)? Tko je uopće i zašto izmislio vertikalni video?

Zato što ljudi ne mogu da nauče da okrenu telefon horizontalno kad snimaju, previše komplikovan koncept. I onda oko toga napraviš platformu.

Korny1603987 kaže...

Kratki video je totalni šit. Čovječe, zašto guraju TikTok idiotizam i na ostale društvene mreže. Kratki video je namjenjen klincima od 10 godina koji ne mogu držati fokus dulje od 10 sekundi i influencericama sa dobrim dojkama koje nemaju ništa za reći nego pokazivati tijelo 10 sekundi, a ne normalnim osobama.

Nije samo za klince. Kako mi je objasnio prijatelj: "Recimo da znam da u ovom trenutku nemam vremena da gledam video od 20 minuta, ali mogu da bacim pogled na par od od 10s, deluju zanimljivo, ionako ništa ne traju; i onda me navuku da pogledam i sledeći i sledeći i jbg, ostao sam na TikToku duže nego onih 20 minuta koje nisam imao..." 

Inače, svi kopiraju sve, pa je i TikTok produžio maksimalno trajanje klipova na 10 minuta.

encoding sri 9.11.2022 14:26
fler kaže...

Ovisno o kontekstu i situaciji, još bih i preživio format sam po sebi -

da nije jebeno iritantnog izostanka kontrole zvuka, odnosno, postoji samo ugasi/upali.

Grozniji od toga mi je jedino Bandcamp, koji također ne nudi opciju. Apsolutno bizarno za nešto striktno vezano uz glazbu.

Automatski preskačem oboje.

Meni je retardacija što ne možeš ići naprijed-nazad, npr. nisi čuo neki dio, moš se jebat, ili hoćeš premotati da nešto ponovno pogledaš.

Baš je cijela platforma napravljena za zombije da što dulje bulje u ekran

pravi_covijek sri 9.11.2022 23:31
Ivan(4) kaže...
Pancho2012 kaže...

Zar ne bi sve bilo puno jednostavnije (i prirodnije) da se video uvijek snima horizontalno (i kratki i dugački)? Tko je uopće i zašto izmislio vertikalni video?

Zato što ljudi ne mogu da nauče da okrenu telefon horizontalno kad snimaju, previše komplikovan koncept. I onda oko toga napraviš platformu.

Korny1603987 kaže...

Nije samo za klince. Kako mi je objasnio prijatelj: "Recimo da znam da u ovom trenutku nemam vremena da gledam video od 20 minuta, ali mogu da bacim pogled na par od od 10s, deluju zanimljivo, ionako ništa ne traju; i onda me navuku da pogledam i sledeći i sledeći i jbg, ostao sam na TikToku duže nego onih 20 minuta koje nisam imao..." 

Inače, svi kopiraju sve, pa je i TikTok produžio maksimalno trajanje klipova na 10 minuta.

To je zapravo lijenost proizvodjaca mobitela, nema razloga da se horizontalni video ne snima dok drzis telefon vertikalno.

Tiktok je poropagandna masina napravljena za unistavanje fokusa, mladjih i starijih uzrasta. Debilizacija vox populia.