ZovemseZoranidolazimizRijeke pon 7.11.2022 11:28

Sve ove aplikacije su jedna velika prevara kojima (možda će nekoga šokirati) namjena nije da pronađete nekoga i nestanete nego da što duže ostanete na njima.

Naime što imaju od toga da si pronađete partnera? Kako da oni zarade na tome? Zato fino kao i Tinder i gomila drugih, tisuće i tisuće lažnih profila i botova a upoznavanje sa stvarnim ličnostima maksimalno otežati, i to je to.

ihush uto 8.11.2022 08:42
bunker kaže...

Zaporožac, kako znaš to da tamo ima puno prostitutki ?

😜😜

-intuitivno, šesto-sedmo ćulo, .. ili su sve one koje mu daju dvojku za njega 'kurve'.. :)

- a čak je statistički vjerojatno u pravu, tj jednako tako na marsu je puno prostitutki u odnosu na postojeću populaciju marsovaca, tj rezultati su isti za sve skupine-djelatnosti (na marsu) i time kolokvijalno možemo reći da je 'pola' prostitutki ili približno-puno.. i biti jedanako u pravu (koliko u krivu) dok se svaka razlika-odstupanje može svesti pod statističku grešku... ili čaša je uvjek do pola puna ili prazna, ovisi što želimo (osoba u prvom licu) reći, ne ovisno o činjenici količine, nego što ta osoba želi, što više govori o osobi nego o činjenici kao količini vode u čaši koja je ekšli besmislica-nevažna i služi samo kao ukras-text na etiketiranje ili negativno komentiranje u slučaju poluprazne čaše itd itd.. :)

ihush uto 8.11.2022 18:18
bunker kaže...

Hehhehehhe.... A neznam, u današnje doba kad su bircevi i parkovi puni osoba koje su za par rundi na svakaj spremne, desa može biti samo zagrijavanje... 😂😂

-zagrijavanje? .. pa nije to boxmeč nego ... ma da, imaš pravo ... :) nema te normalne osobe koju kad dobro napiješ ne napravi glupost pa i pristanak na sex, samo je pitanje postoji li tad pristanak pravno prihvatljiv ili svijest osobe, što će reć, može biti i silovanje, pa mu je bolje ostati na zagrijavanju s poznatom desankom, nepoderivo, vjerno, za sve ostalo MC.. :))

Zaporožac uto 8.11.2022 20:06
ihush kaže...
- a čak je statistički vjerojatno u pravu, tj jednako tako na marsu je puno prostitutki u odnosu na postojeću populaciju marsovaca, tj rezultati su isti za sve skupine-djelatnosti (na marsu) i time kolokvijalno možemo reći da je 'pola' prostitutki ili približno-puno.. i biti jedanako u pravu (koliko u krivu) dok se svaka razlika-odstupanje može svesti pod statističku grešku... ili čaša je uvjek do pola puna ili prazna, ovisi što želimo (osoba u prvom licu) reći, ne ovisno o činjenici količine, nego što ta osoba želi, što više govori o osobi nego o činjenici kao količini vode u čaši koja je ekšli besmislica-nevažna i služi samo kao ukras-text na etiketiranje ili negativno komentiranje u slučaju poluprazne čaše itd itd.. :)

Joj brate..joj

Dok ti isfilozofiraš, pa ispišeš tekst na forumu, Zaporožac i bunker odvedoše đevojke... 🕺👸

Osta ti opet suva kurca.

TibzzX uto 8.11.2022 22:12

Svima koji ovo čitaju jer stvarno traže nekoga svakako preporučam da zaobiđu Tinder i Badoo. Iz mog iskustva jedina aplikacija koja zaista funkcionira ako tražite pravu vezu a ne nešto za jednu noć je OKCupid.

Lijepo popunite profil, budite iskreni i dajte priliku ljudima da vas upoznaju. Nemojte misliti da ste kul i misteriozni ako u opis stavite tri emojia već dajte barem malo truda i vjerujte mi da ćete naići na nekoga barem za dopisivanje, ako ne i nešto više.

Zaporožac sri 9.11.2022 05:49
bunker kaže...

Zaporožac, bolje da im hush prvi uleti, pustimo jedno dve vure da ih udavi spikom, pa bu nam jele iz ruke kad ih "spasimo"...

😂😂

Ti kao reodovni, ja kao ratni vojni policajac, uletimo sa spremnim pendrecima, pa njih dvije istučemo, a njega za kaznu izjebemo. 

ihush sri 9.11.2022 10:54
Zaporožac kaže...
..

Osta ti opet suva kurca.

-bez kapavca.

Zaporožac kaže...
bunker kaže...

A jel ga bumo morali napiti ili misliš da nebu puno glumatal ?

😜😜

Ma, ne bi se on puno otimao. 

-take one to know one? .. eh djeco, djeco.. no tako mi i treba kad upadnem u korespondenciju s organima :)

da ne dužim raznim poslovicama i filozofiranjem ostavljam vas same u lovu i pričama (lovačkim).. treći je ponekad kao peti kotač, pile&sisa, tj nešto što s dva pendrekaša stvarno nema smisla distorzirati. Nismo kompatibilni ni po čemu osim što se iz nekog razloga nalazimo na forumu-temi .. i to je ok pa uz 'preboljet ću ja to' kažem, ne zovi mama doktora ...

Zaporožac sri 9.11.2022 12:03

Nobody says “It takes one to know one” at random. That wouldn’t make sense. It’s a response to something.

That something could have been a compliment, in which case the obvious comeback is “Thank you.” 

ihush sri 9.11.2022 12:10

-što je to... slikovnica za švalere level-one ili fordummies? :) .. (ne radi ti pict2..)

-nije to za mene, to je za 'lovce' (da sad ne objašnjavam etmologiju značenja riječi lovac & lovačke priče..)  :)) tj žene nisu lovina nego naprosto žene, bića, kao i ostatak populacije s brkovima.

-da bi osoba, žena-brko-marsovac.. s nekim poželjela popiti piće-kavu, sexati se.. treba neka kompatibilnost ili za sve ostalo je tu MC .. dok pendrekaši koriste pendrek, neki će pomisliti (s pravom) kao falusni supstitut itd.. a bunker prvo mora nekog opiti da bi općio .. ili priopćio :)) nije to za mene, ja sam ovčar, njemački.. neka ovca, (na ražnju..) :)) ..

-no topic je happn, neka app za .. nešto. Opet nije stvar u platformi, mediju, stvar je u osobi-osobama, dvije, ne jedna i komunikaciji, neovisno o mediju, no na kraju ostaje samo osoba (u živo) ili desanka za ostale pri čemu bunker ima pravo (kad gura ljude van, u život-parkiće.. naravno klasičan perverznjak s pendrekom, striček koji opija curice i sl...) a tad nije važna app-medij nego osoba-osobe. Svatko ima svoj način i ne pomaže manual ili copypaste, nije to gta5 nego život...

edit: post iznad..

-qu'est-ce que c'est? ne divanim francuski.. (ili madjarski..) :))

bunker sri 9.11.2022 15:32

E ihushe, stari moj druže.... Sve si reko ali opet neznamo jel te bumo morali opiti ili .... ? 😜😜

Gle, pa kaj se nije bolje po ovakvim temama sprdati nego se svaditi oko hrt pretplate i sl....

Nego, vidim ja da si ti zapamtio parkiće.... To te vuče, sex u grmlju ? A gle, ak nevoliš publiku nebih ti to preporučio. Još ak ti je partner/ica glasan, dozvao bu sve kapitalce zagreba..... 😂😂😂😂😂😂

Kakvi pendrekaši....pa oduvjek se zna da bez opasača nema hebača. 😜😜