Happn - aplikacija za upoznavanje i traženje partn
Vezano uz: Happn - aplikacija za upoznavanje i traženje partn

Prostitutke su redovni članovi na tim aplikacijama.

Kako bi rekao jedan nas doktor - Udata, neudata, imam li šanse?!

Zaporožac, kako znaš to da tamo ima puno prostitutki ?
😜😜

Stisni putine

Zaporožac, kako znaš to da tamo ima puno prostitutki ?
😜😜
-intuitivno, šesto-sedmo ćulo, .. ili su sve one koje mu daju dvojku za njega 'kurve'.. :)
- a čak je statistički vjerojatno u pravu, tj jednako tako na marsu je puno prostitutki u odnosu na postojeću populaciju marsovaca, tj rezultati su isti za sve skupine-djelatnosti (na marsu) i time kolokvijalno možemo reći da je 'pola' prostitutki ili približno-puno.. i biti jedanako u pravu (koliko u krivu) dok se svaka razlika-odstupanje može svesti pod statističku grešku... ili čaša je uvjek do pola puna ili prazna, ovisi što želimo (osoba u prvom licu) reći, ne ovisno o činjenici količine, nego što ta osoba želi, što više govori o osobi nego o činjenici kao količini vode u čaši koja je ekšli besmislica-nevažna i služi samo kao ukras-text na etiketiranje ili negativno komentiranje u slučaju poluprazne čaše itd itd.. :)

Ihush, ma zaporožac vjerojatno pita za prijatelja ali je to zaboravio navesti...
😂😂

-a-e... a ima i druga-extended verzija, prijatelj čak koji put ubode (ko svaka ćorava koka..) dok dotični nikad, vjeran svojoj 'desi'.. :))

Hehhehehhe.... A neznam, u današnje doba kad su bircevi i parkovi puni osoba koje su za par rundi na svakaj spremne, desa može biti samo zagrijavanje... 😂😂

Hehhehehhe.... A neznam, u današnje doba kad su bircevi i parkovi puni osoba koje su za par rundi na svakaj spremne, desa može biti samo zagrijavanje... 😂😂
-zagrijavanje? .. pa nije to boxmeč nego ... ma da, imaš pravo ... :) nema te normalne osobe koju kad dobro napiješ ne napravi glupost pa i pristanak na sex, samo je pitanje postoji li tad pristanak pravno prihvatljiv ili svijest osobe, što će reć, može biti i silovanje, pa mu je bolje ostati na zagrijavanju s poznatom desankom, nepoderivo, vjerno, za sve ostalo MC.. :))

A kako to znaš haha

Joj brate..joj
Dok ti isfilozofiraš, pa ispišeš tekst na forumu, Zaporožac i bunker odvedoše đevojke... 🕺👸
Osta ti opet suva kurca.

Zaporožac, bolje da im hush prvi uleti, pustimo jedno dve vure da ih udavi spikom, pa bu nam jele iz ruke kad ih "spasimo"...
😂😂

Svima koji ovo čitaju jer stvarno traže nekoga svakako preporučam da zaobiđu Tinder i Badoo. Iz mog iskustva jedina aplikacija koja zaista funkcionira ako tražite pravu vezu a ne nešto za jednu noć je OKCupid.
Lijepo popunite profil, budite iskreni i dajte priliku ljudima da vas upoznaju. Nemojte misliti da ste kul i misteriozni ako u opis stavite tri emojia već dajte barem malo truda i vjerujte mi da ćete naići na nekoga barem za dopisivanje, ako ne i nešto više.

Šemso?

Šemso?

Šemso?

Šemso?

Buggy, neće slike stavit

Zaporožac, bolje da im hush prvi uleti, pustimo jedno dve vure da ih udavi spikom, pa bu nam jele iz ruke kad ih "spasimo"...
😂😂
Ti kao reodovni, ja kao ratni vojni policajac, uletimo sa spremnim pendrecima, pa njih dvije istučemo, a njega za kaznu izjebemo.

A jel ga bumo morali napiti ili misliš da nebu puno glumatal ?
😜😜

😜😜
Ma, ne bi se on puno otimao.

Osta ti opet suva kurca.
-bez kapavca.
😜😜
Ma, ne bi se on puno otimao.
-take one to know one? .. eh djeco, djeco.. no tako mi i treba kad upadnem u korespondenciju s organima :)
da ne dužim raznim poslovicama i filozofiranjem ostavljam vas same u lovu i pričama (lovačkim).. treći je ponekad kao peti kotač, pile&sisa, tj nešto što s dva pendrekaša stvarno nema smisla distorzirati. Nismo kompatibilni ni po čemu osim što se iz nekog razloga nalazimo na forumu-temi .. i to je ok pa uz 'preboljet ću ja to' kažem, ne zovi mama doktora ...

Nobody says “It takes one to know one” at random. That wouldn’t make sense. It’s a response to something.
That something could have been a compliment, in which case the obvious comeback is “Thank you.”

-što je to... slikovnica za švalere level-one ili fordummies? :) .. (ne radi ti pict2..)
-nije to za mene, to je za 'lovce' (da sad ne objašnjavam etmologiju značenja riječi lovac & lovačke priče..) :)) tj žene nisu lovina nego naprosto žene, bića, kao i ostatak populacije s brkovima.
-da bi osoba, žena-brko-marsovac.. s nekim poželjela popiti piće-kavu, sexati se.. treba neka kompatibilnost ili za sve ostalo je tu MC .. dok pendrekaši koriste pendrek, neki će pomisliti (s pravom) kao falusni supstitut itd.. a bunker prvo mora nekog opiti da bi općio .. ili priopćio :)) nije to za mene, ja sam ovčar, njemački.. neka ovca, (na ražnju..) :)) ..
-no topic je happn, neka app za .. nešto. Opet nije stvar u platformi, mediju, stvar je u osobi-osobama, dvije, ne jedna i komunikaciji, neovisno o mediju, no na kraju ostaje samo osoba (u živo) ili desanka za ostale pri čemu bunker ima pravo (kad gura ljude van, u život-parkiće.. naravno klasičan perverznjak s pendrekom, striček koji opija curice i sl...) a tad nije važna app-medij nego osoba-osobe. Svatko ima svoj način i ne pomaže manual ili copypaste, nije to gta5 nego život...
edit: post iznad..
-qu'est-ce que c'est? ne divanim francuski.. (ili madjarski..) :))

Stari moj, ti si progorio

E ihushe, stari moj druže.... Sve si reko ali opet neznamo jel te bumo morali opiti ili .... ? 😜😜
Gle, pa kaj se nije bolje po ovakvim temama sprdati nego se svaditi oko hrt pretplate i sl....
Nego, vidim ja da si ti zapamtio parkiće.... To te vuče, sex u grmlju ? A gle, ak nevoliš publiku nebih ti to preporučio. Još ak ti je partner/ica glasan, dozvao bu sve kapitalce zagreba..... 😂😂😂😂😂😂
Kakvi pendrekaši....pa oduvjek se zna da bez opasača nema hebača. 😜😜
Sve ove aplikacije su jedna velika prevara kojima (možda će nekoga šokirati) namjena nije da pronađete nekoga i nestanete nego da što duže ostanete na njima.
Naime što imaju od toga da si pronađete partnera? Kako da oni zarade na tome? Zato fino kao i Tinder i gomila drugih, tisuće i tisuće lažnih profila i botova a upoznavanje sa stvarnim ličnostima maksimalno otežati, i to je to.