Google Pixel 7 dolazi u kompaktnijem izdanju sa zn
Vezano uz: Google Pixel 7 dolazi u kompaktnijem izdanju sa zn

Zanimljiv komentar, jer upravo cijenu svi ističu kao veliku prednost Pixela pred konkurencijom. Apple diže cijene opako, Samsung također, Pixel baš i ne.
Osobno me odbijaju dimenzije uređaja i nedostatak telefoto leće (ne treba mi širokokutna, ali dobar zum mi svako malo treba). Dobro, odbija me i Google kao takav i njihovo špijuniranje svega i svačega...
S druge strane imaš vrhunski uređaj s izvrsnom softverskom podrškom (prvi u nizu, četiri godine podrške) i kamerama s jedinstvenim fičerima.

Jest i kompaktan, još jedna cigla.

jedina želja za novim smartphone je bolji camera set up... bez toga bi trenutni (4.5 godina) star S7edge mogao koristi još toliko
jedini shupci u toj priči su proizvođači...jerbo s7edge ne može novi Android...neki teški entry model iz 2022 može
s tim da S21 ultra(S22 ultra...S23 ultra) imaju najbolji camera set up...i onda čekam da konkurencija izbaci bolje...ali chorak
čekam S23 ultra...da vidim hoće telefoto set up biti bolji...ostale dvije W i UW već su sada dobre...s tim ako i bude poboljšanje... pitanje je hoće li biti prevelika razlika u cijeni između S22 i S23...S22 ultra...već to ide za 7000kn

Dakle, jos jednom, Pixeli se kupuju zbog softvera. Besplatni VPN dokle god uredjaj prima dogradnje.
Najmanji upgrade u povjesti telefona a cijena od 650e bezobrazna!