Natrij-metalna baterija na bazi morskih algi
Vezano uz: Natrij-metalna baterija na bazi morskih algi

Brzo, neka netko javi Ajaru!
ma vidjeh ali sam morao u dućan po baterije pa, eto, kasnim . čekam baterije od špeka i luka, a može i od starog kruha s korama banane.

ma vidjeh ali sam morao u dućan po baterije pa, eto, kasnim . čekam baterije od špeka i luka, a može i od starog kruha s korama banane.
Pričali mi stari ljudi da špek, luk i domaći kruh imaju najveću gustinu energije. Kažu čovjek radi sa jednim punjenjem od jutra do mraka.

mrtva utrka između Ajara i Čarobnih Baterija...A i nas ostalih...prije ćemo mi svi u vječna lovišta nego te baterije u masovnu proizvodnju...A najgore nije stvar u novcima...jerbo...koliko se samo daje Ukrajini za obranu...koliko će love utući EU za pomoć gospodarstvu poradi Ruskih energenata...evo jedno pitanje...što bi se desilo sa tim čarobnim baterijama da se recimo u njih utuče u jednoj godini 100 milijardi eura...hvala na odgovorima
P.S što bi se desilo sa grafenskim baterijama da samo jednu godinu cjelokupni proračun za US Army ode na njihov razvoj i subvencioniranje proizvodnje(800 MILIJARDI dollara)
ne podupirem nikakve teorije urota..ali čarobne baterije i sadašnji društveno-ekonomski-politički model su na suprotnim stranama
Brzo, neka netko javi Ajaru!