Envy čet 1.9.2022 12:37

To Miro kada svi dižu cijene ti si u BiH smanjio Bug sa 11 na 10 KM koliko vidim.

Ali to nije bitno... bitno je da je tema OLED-a a budući da se ženim za 3 sedmice... sav vražiji vrag imam u stanu ali nemam televizora. I sva svađa ide oko televizora.

Kakve su šanse da je već danas u BiH stigao Bug?

Miro čet 1.9.2022 14:11
Envy kaže...

To Miro kada svi dižu cijene ti si u BiH smanjio Bug sa 11 na 10 KM koliko vidim.

Ali to nije bitno... bitno je da je tema OLED-a a budući da se ženim za 3 sedmice... sav vražiji vrag imam u stanu ali nemam televizora. I sva svađa ide oko televizora.

Lijepo bi bilo da smo smanjili, no cijena je bila 9, a sada je 10 KM.

Ne znam je li stigao već u BiH, pretplatnicima je poslan u ponedjeljak, a u HR je na kisoke došao jučer.

PzKpfw čet 1.9.2022 16:34

Stigla jesen, dunja je žuta, BUG na kioscima. 

Uvijek na pravom mjestu i sa pravim temama.

Sve je puno autorskih tekstova. Tekstova koji nisu tema za jedan dan, nego teme su bezvremenske.

Jako je lijepo što će BUG i čitateljima koji kupuju BUG na kioscima, dati mogućnost da pristupe on-line sadražju.

Koji mediji to još radi' Ni jedan. I to je samo jedan u nizu od odličnih stvari kod našega BUG-a, zakaj ga volimo.

Da, uvijek i svagdje. BUG, rula nadmoćno!!

Envy pet 16.9.2022 23:04
Miro kaže...
Envy kaže...

Lijepo bi bilo da smo smanjili, no cijena je bila 9, a sada je 10 KM.

Ne znam je li stigao već u BiH, pretplatnicima je poslan u ponedjeljak, a u HR je na kisoke došao jučer.

A moja greška, jer imam taj gaf da za kavlitetu ne pitam koliko je.