AMD predstavio Ryzen 7000 seriju procesora za stol
Vezano uz: AMD predstavio Ryzen 7000 seriju procesora za stol

Sacekaj, za koju godinu bit ce jos boljih

👍moj budući novi procesor, 11 godina nakon i7 2600K koji još solidno dobro radi. Vjerojatno 7700x, ali ću vidjeti recenzije.
Identična situacija.

Meni je trenutačno san snova 4650G, koji trenutačno košta 1k kuna.
Sad imam jadnog Intelcica G4400
Ja samo pratim Ramboxa i njegove recenzije.
U sljedećem životu ću biti sigurno generalni u INI
Sad sam trenutačno na visokom primanju od 1.600 kn (jad i bijeda)
Neću trolat više, sorry

Ja vec godinu dana pokusavam sam sebe uvjeriti da mi treba 5900x da umirovim svoj 3900x. Realno - ne treba mi. Iako imam grafu koja bi profitirala od jaceg procesora, ne igram bas toliko da bih sam sebi opravdao u glavi bilo kakav dodatni trosak. Sad kad je nova serija na vratima nadam se zapravo da cu uzeti 5900x jer bi mogli biti poprilicno povoljni

U tebe nema recesije.

A kud je nestala serija 6000?

Ona je samo za prijenosnike.

I opet nema 4 C/4 T ili 4/8 CPU-a... Ne isplati im se?
Jel u seriji 7000 iGPU RDN ili je još uvijek Vega?

Ko to more platit.
On je u Irskoj, do njega to nije došlo još, ali bude, država će se pobrinuti za to.

Ona je samo za prijenosnike.
E da, kad nitko na forumu nije otvoril temu oko Zen3+/AMD Mobile Rembrandt APU 6000 serije, onda eto imaš takva pitanja.
I opet nema 4 C/4 T ili 4/8 CPU-a... Ne isplati im se?
Jel u seriji 7000 iGPU RDN ili je još uvijek Vega?
Ima da 2CU RDNA2 iGPU, ali tu je i AMD VCN hardver kao bitan dodatak koji dolazi uz svaki iGPU ili AMD APU.
https://forum.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/amd-ryzen-7000-zen-4-cpu/282858.aspx?page=8&jumpto=6535239&sort=asc&view=flat
Prati kaj se piše, Zen 4 tema nije otvorena jučer ili prekjučer itd.

Ja isto planiram 7700X ili možda 7800X (ako iziđe i bude v-cache) da zamjenim svoj stari pc iz 2007

Ja vec godinu dana pokusavam sam sebe uvjeriti da mi treba 5900x da umirovim svoj 3900x. Realno - ne treba mi. Iako imam grafu koja bi profitirala od jaceg procesora, ne igram bas toliko da bih sam sebi opravdao u glavi bilo kakav dodatni trosak. Sad kad je nova serija na vratima nadam se zapravo da cu uzeti 5900x jer bi mogli biti poprilicno povoljni
I onda se sjetis da ne igras na 1080p i da ti jaci procesor zapravo - ne treba

U bemti miša, fakat nisu normalni : Ryzen 5 7600X has already been tested with Geekbench, 40% faster than 5600X

I onda se sjetis da ne igras na 1080p i da ti jaci procesor zapravo - ne treba
Kao da mi ista od ovoga treba

Ja još haswella furam. 😂😂

Sad kad je nova serija na vratima nadam se zapravo da cu uzeti 5900x jer bi mogli biti poprilicno povoljni
Također se tomu radujem. Da jadničak 1700x ne gura 3080

I ja

Ja jos trosim prvu generaciju (1600), imam ga jos, nisam sve potrosio pa nemam ni potrebe za 7 generacijom.....

Xeon X5670 :)
12 GB ram
GTX 1070
Ne zuri mi se nikud.

Sandy-E 3930K još uvijek moj main.

Bas gledam, 5800X3D je dosta pojeftinio. Ali opet mi je 5900X nekako puno bolji izbor
👍moj budući novi procesor, 11 godina nakon i7 2600K koji još solidno dobro radi. Vjerojatno 7700x, ali ću vidjeti recenzije.