Google Street View automobili ponovno na hrvatskim
Vezano uz: Google Street View automobili ponovno na hrvatskim

A di su slike od prije koju godinu?
Bio sam vidio njihov auto na svoje oči u Zagrebu na zelenim valu, i cak je pisao isto raspored online kao i sada di ce biti u kojem mjestu i kada, i slike nikad zavrsile online...
Sumnjaš da samo izvlače lovu kroz putne naloge?

Bio sam vidio njihov auto na svoje oči u Zagrebu na zelenim valu, i cak je pisao isto raspored online kao i sada di ce biti u kojem mjestu i kada, i slike nikad zavrsile online...
Sumnjaš da samo izvlače lovu kroz putne naloge?
Ljubomoran sam jer sam pozirao po cijelom zelenom valu i na zadnje nisam izasao online

Moja kuća je isto slikana samo 2012. A zadnji put kad su išli prije par godina nisu ubacili nove slike od tada, tako da se ni sada ne nadam novom photo session-u

Ja imam uspomenu na svoju pokojnu baku i psa dok su još bili živi na google street view, taman ih je uslikao dok su bili u dvorištu uz glavnu cestu

Slike su im toliko svježe, da na mom brodu koji sam prodao 2012, još stoji tabla s natpisom PRODAJE SE, na križanju Bosanske i ulice Stjepana Radića još nema semafora, a ispred moje zgrade na mjestu velebnog Kauflanda još uvije stoji šikara!
Btw...uvijek sam se pitao zašto to ne odrade dronovima?

Slike su im toliko svježe, da na mom brodu koji sam prodao 2012, još stoji tabla s natpisom PRODAJE SE, na križanju Bosanske i ulice Stjepana Radića još nema semafora, a ispred moje zgrade na mjestu velebnog Kauflanda još uvije stoji šikara!
Btw...uvijek sam se pitao zašto to ne odrade dronovima?
Pa onda ne bi bio street view ;) A to sto mogu dronovima mogu i sa satelita tako da i sa te strane su dronovi nepotrebni....