ihush pon 11.7.2022 11:29

nastavak na 'kokos' opasnost..

- iduća tema, alufolija za zaštitu od kokosa? krema, flaster, oprema za preživljavanje u slučaju napada hordi kokosa, upute, skloništa.. filmske franšize, knjiga tarzan protiv kokosa, harrypotter i čarobni kokos.. apps za praćenje kokosa i indexom opasnosti (kao uv-zračenje-sunčanje), alarm i scrsaver s temom kokosa.. itd..

onak, dosta nam je vampira, zombija, elijenaca, et-a, dinosaura, bijelih psina, .. nešto novo, kokos!

.. no za sad su to krhotine igračaka odbačenih po svemiru-atmosferi, pa kao loto-šansa postoje.. sve što postoji može recimo pasti na glavu ako je tamo-gore.. teoretski će nam jednog dana i sunce pasti na glavu (ili doći glave) tj postoje šanse i šanse.. posotji i statistika, postoje i potrebe za raznim studijama kao i za popunjavanje medijskog prostora. Kad sve to postoji, naravno da nešto od tog kad-tad mora doći do nas, u bilo kojem obliku, kao kokos na glavu ili statistička svemirska šansa u kojoj je teoretski moguće sve, osim šrodingerove mačke koja preživi jer ima 9 života pa je u većini primjera živa čak i kad je kutija prazna.

-problem ovakvih studija.. recimo razlika decimalna točka-zarez, pomješa se lako.. pa nešto od 100.000.000... izgubi ili dobije nekoliko nula, kao postotak-šansa, previd ili podsvjesni utjecaj koji 'gura' negativno na drugu stranu, na jakartu dok štiti newyork.. :)

- da, ni index-nakvadrat ne piše takve bedastoće.. no eto, vijest je tu, svrha je ispunjena, klik...

Zaporožac pon 11.7.2022 11:44
suzana graf kaže...

Mogućnost stradavanja  Zemljanke /Zemljanina od svemirskih krhotina iznosi rijetkih  1 prema 100 milijardi. Puno je izglednija smrt od  otpalog kokosovog oraha.

da ?

znači, postoji mogućnost da krhotina opali baš mene u glavu, i zajebem statistiku.

za mene je mogućnost smrti od otpalog kokosovoga oraha, nula posto.

Ajar uto 12.7.2022 13:02
4ndY kaže...

Piše da je šansa da pogodi negdje netkog 10%, što bi značilo da tih 10% trebamo podijeliti sa skoro 8 milijardi da bi dobili šansu za pojedinca, a to je zbilja zanemarivo.

mislim da veće skupine s voditeljem ostvaruju popust (količinski rabat?), jer samo 10 % je zbilja premalo. i fifti-fifti je slabo (pogotovo za one poput mene, koji iz pune vreće mufova izvuku pimpek) a ne ovo. 

picajzla0707 uto 12.7.2022 19:27

Danas me pitao cigo koji skuplja staro željezo, a u slobodno vrijeme čita bug forum, kolike su šanse da to padne kod njega u dvorište. Tako da, molim da se ostavite zajebancije i ozbiljno se bacite na računanje, da pomognemo čovjeku