Ges uto 14.6.2022 22:41

Diablo immortal je jako loš. Totalno je bezveze grindanje gdje normal i uncommon itemi služe čisto da se stekne dojam kako neprijatelji nešto dropaju. Priča je bezveze, pretjerano komplicirana kao i cijeli niz nekih elemenata u samoj igri poput rift portala, pun klinac shopova koji ničemu ne služe, ogromnih polupraznih mapa i neprijatelja koji niti malo ne intrigiraju.

H4X0R uto 14.6.2022 23:31

Bas tako, Diablo Immortal je katastrofa. Igra je iz temelja napravljena sa idejom mikro-transakcija. Pa igra ima brat bratu 15 valuta, svakom trgovcu moras placati drugom valutom, i sve se kupuju za prave pare. Jedino zlato u igrici nema skoro nikakvu svrhu. Od mene zasigurno nece dobiti nikad ni centa. Kad vidim "bundle of the day" i pise 30 eura, odmah mi se povraca. Ja ne mogu skontat prvo debile koji su spremni dati toliko para za nesto sto nema skoro nikakve vrijednosti, a drugo bezobrazluk Blizzarda da trazi toliko para. Pa za 30 eura mozes kupiti 2 AAA igre na nekom snizenju kojima ni jedan Diablo ne moze ni prismrditi, a ne ovaj jad.

az6rab6 sri 15.6.2022 14:56

Probao "Besmrtnog" i nekako je tako-tako, nisam očekivao puno pa se nisam niti razočarao.

Vidio sam neke cijene na mikrotransakcijama i deinstalirao igru.

Četvorki ću svakako dati priliku, nekih tri do četiri mjeseca nakon izlaska, kada ju popeglaju 

Horned Reaer ned 19.6.2022 08:00

Diablo 4 👍 sve su napravili kako su fanovi serijala trazili. Mislim da ce igra biti odlicna. Do tada cu ubijati vrijeme na Diablo 2 , a ovaj Immortal necu ni probati to je i tak igrica za mobitele od koje ljudi ocekuju previse