Motorola će u srpnju predstaviti mobitel s kamerom
Vezano uz: Motorola će u srpnju predstaviti mobitel s kamerom

Motorola smartphoni su ko vanzemaljci: navodno tamo negdje postoje, ali nitko koga poznajes ih nije vidio uzivo, niti se itko ozbiljan bavi njima
Misliš kao bog..

Od tih kineza jedino su Oneplus i Huawei valjali. Oneplus je posao bugovit, a Huawei nema vise Gplay.
Ne znam tko bi se zezao sa Lenovom (Motorolom) koja ima jako slabu softversku podrsku.

To bit će novi Samsung senzor... Motorola im bude pokusni kunić...pogodio...vijest je od skoro 60 dana
https://www.gsmarena.com/motorola_frontier_leaks_with_samsung_200mp_sensor_-news-53741.php

Šta je manjak Gplaya + kod Huaweia?

Evo kod mene Motorola Edge, sasvim OK mobitel (preferiram xiaomi doduše, ovo slučajno uletilo)

Evo kod mene Motorola Edge, sasvim OK mobitel (preferiram xiaomi doduše, ovo slučajno uletilo)
Kakvi su s nadogradnjama?

Android 10 na 11, od 12 izgleda ništa, a security patchevi redovni, zadnji od 01.04.2022

Android 10 na 11, od 12 izgleda ništa, a security patchevi redovni, zadnji od 01.04.2022
Ajde barem to, šteta, s obzirom da je skoro vanilla android.
Motorola smartphoni su ko vanzemaljci: navodno tamo negdje postoje, ali nitko koga poznajes ih nije vidio uzivo, niti se itko ozbiljan bavi njima