Prevarant nasamario Pentagon - uplatili mu 23,5 mi
Vezano uz: Prevarant nasamario Pentagon - uplatili mu 23,5 mi

serkan-pašo uyunture, hadžijo, halal ti vjera. još da se nisi dao ukebati ...

U RH bi već bio ministar obrane

slijedi njemu ministarstvo obdarenih zatvorenika, i to 30 godina tri puta dnevno....

Čini mi se da moraš biti posebno glup da misliš da možeš da na taj način za*ebeš Pentagon i da se izvučeš. Ne verujem da su mogli da nađu goru metu.

ma glupi su ovi iz Pentagona, ali je ovaj glup što je čekao...
čim tolika lova kapne, odeš nekamo gdje čarlija vjetrić mio...
i ne brineš se da li ćeš biti viđen (ne uočen - razlika)

Ovaj Turčin je neki amater.
Pa kako su mu našli ukradenu lovu ?
Kod nas ukradenu lovu nitko ne vraća....eventualno odgule 2 - 3 kg krumpira i to je to. I onda kažu Amerika je obećana zemlja 😂
Normalno da ce mu naci lovu kad mu je sjela na racun. Nisu mu sigurno dali pare u gotovini. A za podignut tolike pare u gotovini neznam koja banka ima mogucnost da to napravi brzo.
Kako sam ja shvatio pocetak plana mu je bio genijalan samo zavrsetak je bio los :D

Meni se čini da bi tu moglo biti i neke ekipe iznutra koja je sudjelovala, vjerojatno i pravi mastermajnd prevare, teško da je autsajder Turac sam imao od početka uvid u poslove i funkcioniranje Pentagona da bi uopće smislio takav plan, a i ovo s promjenom na lijepe oči broja računa za isplatu malo smrdi. Možda je iduća faza operacije trebala biti da se sve nekako zagubi u bespućima birokratske neozbiljnosti (ono, ne bi bilo prvi puta), ali je netko izvana nešto prerano nanjušio. Uglavnom, ako interna istraga i nije nikoga u tom smislu otkrila, dovoljno je razloga za čistku čitave ekipe koja se time bavi.
A možda su te pare bile zapravo namijenjene za, khm, malkice nelegalno poticanje demokratskih promjena u nekoj Americi nesklonoj zemlji... isto ne bi bilo prvi put

sve stoji ali nominativ pripadnika turskog naroda/etniciteta je Turčin...
Ovaj Turčin je neki amater.
Pa kako su mu našli ukradenu lovu ?
Kod nas ukradenu lovu nitko ne vraća....eventualno odgule 2 - 3 kg krumpira i to je to. I onda kažu Amerika je obećana zemlja 😂