Ges pet 15.4.2022 09:50

Meni se čini da prodaja NFT-ova ima više veze s time tko prodaje nego što se prodaje. Ako malo obratite pozornost, svi NFT-ovi koji su prodani za ozbiljne cifre imaju neku priču autora kojih ih prodaje i ta priča im je dala tu cijenu, dok jednom kada se NFT proda, priča mu završava i on više nema nikakvu vrijednost

Inovator pet 15.4.2022 21:56

Čak i nije neka daleka budućnost, cca još tridesetak godina. A svašta što danas imamo je u tom filmu, kao npr. TikTok. A bojim se da će razina ljudske gluposti do 2055. nadmašiti predviđanja samog filma.

ante_etna pet 15.4.2022 22:01

Moja ponuda je odmah ispod ove navedene u članku. Mislim da je ipak riječ o nerazumijevanju društva za iskonske vrijednosti i pravu umjetnost, stoga smatram kako ipak treba investirati u ovaj oblik ljudske djelatnosti ako zbog ničeg drugog, onda zbog činjenice kako će prodavatelj polovinu dobivene vrijednosti podijeliti potrebitima.

Kolacic pet 15.4.2022 22:52
ante_etna kaže...

Moja ponuda je odmah ispod ove navedene u članku. Mislim da je ipak riječ o nerazumijevanju društva za iskonske vrijednosti i pravu umjetnost, stoga smatram kako ipak treba investirati u ovaj oblik ljudske djelatnosti ako zbog ničeg drugog, onda zbog činjenice kako će prodavatelj polovinu dobivene vrijednosti podijeliti potrebitima.

Zezas se?