Mar pon 28.2.2022 20:23

Nema straha, električni automobili i eko porezi će sve to riješiti, a Mesija Musk će biti donosioc novog Novog zavjeta koji će riješiti sve probleme čovječanstva i transcendirati nas na višu razinu postojanja.

Krx pon 28.2.2022 20:23

Iskreno, više me boli tuki.
Evo me u 50oj, otkad znam za sebe kmeči se o ovome i onome. Nestaju i biljne i životinjske vrste. Nestaju ledenjaci, otapaju se polovi, skapavaju medvjedi.
Osobno, kad god mogu i gdje god mogu vozim obični bajk. Oko mene pak sve više elektrocikala, romobila, skutera.

Imamo malo štedljivo auto, oko nas tutnje SUV-ovi i ne da anuliraju nego duplaju zagađenje.
Recikliramo što god stignemo, a oni sve hiću na istu hrpu.
Kupujem LED-ice iako crkavaju ko blesave i više trošim no štedim. Da ne spominjem prljavu proizvodnju LED-ica
Seru o plastičnim slamčicama, a po offline i online dućanima nikad više plastikarije za klince.
Testovi za koronu anyone? Plastike ko dreka u tome.
Skupljam smeće iz prirode, a ekipa hiće šlepere toga unaokolo. Cijele rijeke plastike ulijevaju u mora.
Vlada serenda o ekologiji te kako moramo ovo i ono, a ispod šanka prodaju cijele šume.
Mažu nam oči eko vozilima, koja su sve drugo samo ne eko.
Apple prestao isporučivati adaptere i slušalice, kao zbog ekologije, a ekipa sve naruči online i umjesto jedne ambalaže i transporta imamo tri.
Samsung je pričao, da Aple ovo i ono, a mi ne. Sljedeće godine eto i njih u istom taboru. Jel moraju radit X serija mobitela svake godine?
Jel baš moraju raditi uređaje nepopravljivima?
Štedimo struju, a ekipa rudari kriptovalute ko blesava.
Ima toga još. I sva se ekologija lomi preko naših leđa.
A veliki i dalje fino zarađujuju i izrabljuju ljude i planetu. S jedne strane plaču po mrežama, doniraju za čišćenje ovoga i onoga, a s druge truju gdje god stignu.
Ja ću i dalje po svom, štedljivo i biti malen ispod zvijezda,
no puna mi je kapa medijskog plašenja i strašenja, dramatiziranja i krokodilskih suza.
</rant>

Mr.ddevil pon 28.2.2022 22:16
Krx kaže...

Iskreno, više me boli tuki.
Evo me u 50oj, otkad znam za sebe kmeči se o ovome i onome. Nestaju i biljne i životinjske vrste. Nestaju ledenjaci, otapaju se polovi, skapavaju medvjedi.
Osobno, kad god mogu i gdje god mogu vozim obični bajk. Oko mene pak sve više elektrocikala, romobila, skutera.

Imamo malo štedljivo auto, oko nas tutnje SUV-ovi i ne da anuliraju nego duplaju zagađenje.
Recikliramo što god stignemo, a oni sve hiću na istu hrpu.
Kupujem LED-ice iako crkavaju ko blesave i više trošim no štedim. Da ne spominjem prljavu proizvodnju LED-ica
Seru o plastičnim slamčicama, a po offline i online dućanima nikad više plastikarije za klince.
Testovi za koronu anyone? Plastike ko dreka u tome.
Skupljam smeće iz prirode, a ekipa hiće šlepere toga unaokolo. Cijele rijeke plastike ulijevaju u mora.
Vlada serenda o ekologiji te kako moramo ovo i ono, a ispod šanka prodaju cijele šume.
Mažu nam oči eko vozilima, koja su sve drugo samo ne eko.
Apple prestao isporučivati adaptere i slušalice, kao zbog ekologije, a ekipa sve naruči online i umjesto jedne ambalaže i transporta imamo tri.
Samsung je pričao, da Aple ovo i ono, a mi ne. Sljedeće godine eto i njih u istom taboru. Jel moraju radit X serija mobitela svake godine?
Jel baš moraju raditi uređaje nepopravljivima?
Štedimo struju, a ekipa rudari kriptovalute ko blesava.
Ima toga još. I sva se ekologija lomi preko naših leđa.
A veliki i dalje fino zarađujuju i izrabljuju ljude i planetu. S jedne strane plaču po mrežama, doniraju za čišćenje ovoga i onoga, a s druge truju gdje god stignu.
Ja ću i dalje po svom, štedljivo i biti malen ispod zvijezda,
no puna mi je kapa medijskog plašenja i strašenja, dramatiziranja i krokodilskih suza.
</rant>

Ma piši što god želiš, al zatvorio si </rant> tag, a nisi ga nidgje otvorio... pa daj čovječe uozbilji se, zbog takvih kao ti, klimatske nepogode će nas ubiti.

Krx uto 1.3.2022 01:20
Mr.ddevil kaže...

Ma piši što god želiš, al zatvorio si </rant> tag, a nisi ga nidgje otvorio... pa daj čovječe uozbilji se, zbog takvih kao ti, klimatske nepogode će nas ubiti.

U trenutku kad sam stiskao Pošalji, pogledam na tag i mislim se nevalja, treba ovako <rant /> ma neće nitko skužit.
Ali grdno sam se prevario. The Nerd is strong here

Gallu uto 1.3.2022 08:14
Bug Manijak kaže...

Svake godine isto sranje, i svake godine ništa se ne događa. I tako već 50 godina govorite.

Događa se, ali promjene su relativno spore promatrajući kroz čovjekov životni vijek.

Al Crane pet 4.3.2022 14:24

A da, osim povećanja broja tornada i uragana, megasuša, katastrofalnih požara, poremećaja u režimima padavina, poplava bez presedana, masovnih pomora ptica, riba i kukaca, povećanja oceanskih mrtvih zona, kiseljenja oceana, izbjeljivanja koralnih grebena, slabljenja oceanskih struja, poremećaja u zračnima, metanskih kratera na arktiku, topljenja planinskih i polarnih glečera itd, baš ništa se ne događa. Brus Vilis bi umro od dosade, nigdje asteroida na vidiku.

Al Crane pon 28.3.2022 18:30
Mar kaže...
Nema straha, električni automobili i eko porezi će sve to riješiti, a Mesija Musk će biti donosioc novog Novog zavjeta koji će riješiti sve probleme čovječanstva i transcendirati nas na višu razinu postojanja.

Evo Musk poziva na povećanu proizvodnju nafte, upravo nas je spasio.