Meta prijeti gašenjem Instagrama i Facebooka u Eur
Vezano uz: Meta prijeti gašenjem Instagrama i Facebooka u Eur

Eto ga na, suze ronim, vodu pijem, vino proljevam...

Navlakusa. Neka potpisu u notara pa onda da slavimo.

omg burki nemoj gasiti kmeeeee

Stvarno mislite da bu se Markec odreko nofca od reklama iz EU?

Ne koristim ni Instagram ni Facebook tako da mi je svejedno. Možda se povisi IQ današnje dječurlije.

Kad bi bar to napravili... Nismo mi te sreće. :/ Ipak je Europa tržište od 750 milijuna ljudi.

nisam shvatio članak.

Nažalost čak i da na vrbi rodi grožđe te Facebook i Instagram odu iz EU, mase će se instant prebaciti negdje drugdje. Ljudska glupost nema granica.

...Možda se povisi IQ današnje dječurlije.
Neće, dječurlija je već na tiktokovima i snapčetovima!

Potpuno treba ugasiti internet mrežu u EU !
Samo što bi u tom slučaju mnogima EU birokratima nestao dobar razlog za njihovo postajanje .

Problem je ionako što insta i fb više nisu in... Sad je Snapchat i tik tok... Neka ukinu i you tube ili ad tube...

ma i neka ga nose natrag u ameriku. i fejsbuk i instagram i whatsapp.

Problem je ionako što insta i fb više nisu in... Sad je Snapchat i tik tok... Neka ukinu i you tube ili ad tube...
In je srat po FB i IG...a najvise je in srat po njima bas dok koristis FB i IG.

I sad ce netko uletiti a koristim za to jer...(sam debil)

I sad ce netko uletiti a koristim za to jer...(sam debil)
Pa realno privatnost na internetu je opcenito u banani, ali umjesto da su svi pod okvakvim povecalom kao FB, samo slusamo o njima.
Apple stavi blokadu na personalizirane reklame i IDFA, a onda ispadne da i dalje prikupljaju te podatke ali samo za sebe i nude kao proizvod po vecoj cijeni nego FB...
FB je rjesio log4j u 72h. Microsoft jos nije ni pobrojao gdje je sve rizik ostao.

za ovo je smišljena izreka - plaše ježa golom guzicom

Nekada je FB bio normala, dok smart telefoni i ostali gadgeti nisu postali sveprisutni i dostupni pa je nastao hrkljuš sranja prepunjen marketingom.
Gasi FB i motaj kablove što bi rekli...

Nekada je FB bio normala, dok smart telefoni i ostali gadgeti nisu postali sveprisutni i dostupni pa je nastao hrkljuš sranja prepunjen marketingom.
Gasi FB i motaj kablove što bi rekli...
Internet je nezamisliv danas bez njihovih proizvoda. Ugasis FB, doci ce netko drugi s drugacijim namjerama (citaj Parler itd.). Imamo srecu sta Zuckerberg zapravo i nije neka zla osoba nego teski robot. Dakle dobro je kako je moglo bit...
Ovo je stvarno jako zanimljiv problem za civilizaciju, ali uvjeren sam da ce se kroz 3-4 godine naucit kako izregulirat. Ovo takoder otvara novu liniju biznisa za data compliance...citaj big 4 (deloitte, kpmg...) ali za data auditing i consulting.
Mi smo mozda u k*rcu radi interneta i FB, ali iduca generacija se moze spasit i shvatit kako koristit ove stvari na iskljucivo pozitivan nacin

1.Fejs drasticno gubi na popularnosti
2.Oni prijete gasenjem
3.Ogromnu kolicinu ljudi boli K hoce li oni ugasit ili ne
Najveci problem ovdje je za dionicare,korisnici ionako nakon desetljeca koristenja necega predju na nesto novo...tko se sjeca radija....MTVa?....itd itd

Prije će Kina napasti Taiwan, a to se na svu sreću neće nikada desiti.

ovo zvuči predobro da bi bilo istina.
-naravno.. a implicitni nastavak te izreke je tad nije istina, tj magla-igrokaz, bez promjena..
-stanje/činjenice.. imamo istok eu, rusi, imamo nato-ujko-zapad.. ako eu nešto traži od ujke, sad ujko ima kontramjere-pritisak.. tj ujko će izazvati sukob kako bi bio važan eu i kako bi kontrola podataka ostala kao do sad, njegova, dok će irelandija i dalje biti 'repetitor' mjesto gdje se to recimo formalno drži kako bi bilo izvan jurisdikcije usa suda .. no to ne znači da on dozvoljava eu nešto više-kontrolu i sl. zna se tko je šef.
-zato će rata biti, jer ujko to želi.. i on neće napraviti ništa da se rat spriječi, naprotiv, tad je jači, tad su pravne formalnosti-floskule samo floskule a biznis ide dalje as južual..

Neće nikadaaaa

Zaboli me.

Mi smo mozda u k*rcu radi interneta i FB, ali iduca generacija se moze spasit i shvatit kako koristit ove stvari na iskljucivo pozitivan nacin
Idealista si kao i ja, ali to nam je mana. Ispodprosječan sam korisnik, ako u par dana uđem 1-2 puta i to je to, meni je lično FB postao naporan i počinje mi se gaditi. Mislim da će sljedeće generacije usrat šefa i stanicu što bi se reklo ako FB nastavi i dalje ovako.

a gde je pečat? Fali pečat...

PR stunt.
Nema te uprave koja bi potpisala instant gubitak ni 1% korisnicke baze a ne cijelog kontinenta.
Pogotovo s toliko konkurencije koja samo ceka neku gresku (sjetimo se naglog rasta Telegrama)

Ovo je kao da lopovi zaprijete da ako se u nekom kvartu postavi rasvjeta oni više neće tu dolaziti.

Tak se dobije više na važnosti. Koristiš ali pljuješ, onda si nenad*ebiv.
ovo zvuči predobro da bi bilo istina.