Mitch pon 7.2.2022 12:54
ZaliazniMacan kaže...

Problem je ionako što insta i fb više nisu in...  Sad je Snapchat i tik tok... Neka ukinu i you tube ili ad tube... 

In je srat po FB i IG...a najvise je in srat po njima bas dok koristis FB i IG.

Kolacic pon 7.2.2022 13:03
Mitch kaže...
ZaliazniMacan kaže...

Problem je ionako što insta i fb više nisu in...  Sad je Snapchat i tik tok... Neka ukinu i you tube ili ad tube... 

I sad ce netko uletiti a koristim za to jer...(sam debil)

Mitch pon 7.2.2022 13:05
Kolacic kaže...
Mitch kaže...
ZaliazniMacan kaže...

I sad ce netko uletiti a koristim za to jer...(sam debil)

Pa realno privatnost na internetu je opcenito u banani, ali umjesto da su svi pod okvakvim povecalom kao FB, samo slusamo o njima.

Apple stavi blokadu na personalizirane reklame i IDFA, a onda ispadne da i dalje prikupljaju te podatke ali samo za sebe i nude kao proizvod po vecoj cijeni nego FB...

FB je rjesio log4j u 72h. Microsoft jos nije ni pobrojao gdje je sve rizik ostao.

boxer pon 7.2.2022 13:10

Nekada je FB bio normala, dok  smart telefoni i ostali gadgeti nisu postali sveprisutni i dostupni pa je nastao hrkljuš sranja prepunjen marketingom. 

Gasi FB i motaj kablove što bi rekli...

Mitch pon 7.2.2022 13:13
boxer kaže...

Nekada je FB bio normala, dok  smart telefoni i ostali gadgeti nisu postali sveprisutni i dostupni pa je nastao hrkljuš sranja prepunjen marketingom. 

Gasi FB i motaj kablove što bi rekli...

Internet je nezamisliv danas bez njihovih proizvoda. Ugasis FB, doci ce netko drugi s drugacijim namjerama (citaj Parler itd.). Imamo srecu sta Zuckerberg zapravo i nije neka zla osoba nego teski robot. Dakle dobro je kako je moglo bit...

Ovo je stvarno jako zanimljiv problem za civilizaciju, ali uvjeren sam da ce se kroz 3-4 godine naucit kako izregulirat. Ovo takoder otvara novu liniju biznisa za data compliance...citaj big 4 (deloitte, kpmg...) ali za data auditing i consulting.

Mi smo mozda u k*rcu radi interneta i FB, ali iduca generacija se moze spasit i shvatit kako koristit ove stvari na iskljucivo pozitivan nacin

MEGATAMA pon 7.2.2022 13:49

1.Fejs drasticno gubi na popularnosti

2.Oni prijete gasenjem

3.Ogromnu kolicinu ljudi boli K hoce li oni ugasit ili ne

Najveci problem ovdje je za dionicare,korisnici ionako nakon desetljeca koristenja necega predju na nesto novo...tko se sjeca radija....MTVa?....itd itd

ihush pon 7.2.2022 14:04
Ajar kaže...

ovo zvuči predobro da bi bilo istina. 

-naravno.. a implicitni nastavak te izreke je tad nije istina, tj magla-igrokaz, bez promjena..

-stanje/činjenice.. imamo istok eu, rusi, imamo nato-ujko-zapad.. ako eu nešto traži od ujke, sad ujko ima kontramjere-pritisak.. tj ujko će izazvati sukob kako bi bio važan eu i kako bi kontrola podataka ostala kao do sad, njegova, dok će irelandija i dalje biti 'repetitor' mjesto gdje se to recimo formalno drži kako bi bilo izvan jurisdikcije usa suda .. no to ne znači da on dozvoljava eu nešto više-kontrolu i sl. zna se tko je šef.

-zato će rata biti, jer ujko to želi.. i on neće napraviti ništa da se rat spriječi, naprotiv, tad je jači, tad su pravne formalnosti-floskule samo floskule a biznis ide dalje as južual..

boxer pon 7.2.2022 14:50
Mitch kaže...

Mi smo mozda u k*rcu radi interneta i FB, ali iduca generacija se moze spasit i shvatit kako koristit ove stvari na iskljucivo pozitivan nacin

Idealista si kao i ja, ali to nam je mana. Ispodprosječan sam korisnik, ako u par dana uđem 1-2 puta i to je to, meni je lično FB postao naporan i počinje mi se gaditi. Mislim da će sljedeće generacije usrat šefa i stanicu što bi se reklo ako FB nastavi i dalje ovako. 

dado pon 7.2.2022 15:01

PR stunt.

Nema te uprave koja bi potpisala instant gubitak ni 1% korisnicke baze a ne cijelog kontinenta.

Pogotovo s toliko konkurencije koja samo ceka neku gresku (sjetimo se naglog rasta Telegrama)

Ezio pon 7.2.2022 15:39
Mitch kaže...
ZaliazniMacan kaže...

Tak se dobije više na važnosti. Koristiš ali pljuješ, onda si nenad*ebiv.