Mitch čet 3.2.2022 15:42

Kosta ih Apple, ali Wall St vise kaznjava ovaj menadzment koji nije uspio pretvorit 1/3 populacije Zemlje u nesto jos profitabilnije dugorocno.

Potrosili su $10B na metaverse i ostali najprofitabilniji FANG s 55% operativnih prihoda...bolesno. Ali to nece potrajat ako krene recesija i manja potrosnja na marketing.

Envy čet 3.2.2022 16:30

Neka pokupi pare, uživa kao multimilijarder i neka ugasi sve: i FB i WhatsApp i Instagram. Svijet bi bio mnogo ljepše mjesto a on tj. Zucerberg bi konačno i mogao da uživa u životu bez da klikće na profile cura koje mu se svidjele iz srednje škole a iste otišle za mnogo boljim, ljepšim i zgodnijim frajerima.

Mitch čet 3.2.2022 17:30

Ono sto je zanimljivo je da je citav earnings report bio baziran iskljucivo na negativnim vijestima, a FB nastavlja buyback shareova. Nisu spomenuli, ili su namjerno izostavili, svaku pozitivnu stavku.

Monetizaciju Instagrama u pretplate, shopovi itd

Nekako zvuci kao da su htjeli korekciju sada a ne poslije, ili zele financirat nova zaposlenja s jeftinijom dionicom.

wyks čet 3.2.2022 22:13
Mitch kaže...
Ono sto je zanimljivo je da je citav earnings report bio baziran iskljucivo na negativnim vijestima,

Članci zbilja zvuče ko kad se naši političari žale na prijašnju vlast.

Apocalypso722 pet 4.2.2022 10:19

Još koristim Facebook radi nekoliko bitnih ljudi i žao bi mi bilo izgubiti sve te razgovore koji su se nakupili kroz godine. Ne koristim nikakve druge novotarije, tipa Tiktok, Insta, nit ne znam što sad postoji ili je u trendu. Kad bi samo mogao te razgovore nekako sačuvati, skinut da mi ostane za uspomenu il da se potraži nešto.... Napustio bi Face odmah i svu komunikaciju usmjerio kroz Whatsapp (irony, I know).

mzopg pet 4.2.2022 14:28
Apocalypso722 kaže...

Još koristim Facebook radi nekoliko bitnih ljudi i žao bi mi bilo izgubiti sve te razgovore koji su se nakupili kroz godine. Ne koristim nikakve druge novotarije, tipa Tiktok, Insta, nit ne znam što sad postoji ili je u trendu. Kad bi samo mogao te razgovore nekako sačuvati, skinut da mi ostane za uspomenu il da se potraži nešto.... Napustio bi Face odmah i svu komunikaciju usmjerio kroz Whatsapp (irony, I know).

FB ima opciju preuzimanja svih podataka, vidi negdje u postavkama, skineš zip koliko se sjećam sa apsolutno svim podacima, fotkama...

WORA pet 4.2.2022 17:38
Envy kaže...

Neka pokupi pare, uživa kao multimilijarder i neka ugasi sve: i FB i WhatsApp i Instagram. Svijet bi bio mnogo ljepše mjesto a on tj. Zucerberg bi konačno i mogao da uživa u životu bez da klikće na profile cura koje mu se svidjele iz srednje škole a iste otišle za mnogo boljim, ljepšim i zgodnijim frajerima.

Bojim se da taj kao i 99% drugih polaže račune investitorima. Da nije tako, već ga odavno ne bi bilo i ne bi pokušavao prodati maglu upakiranu u drugi celofan.

MGloc sub 5.2.2022 18:18

Dosla notifikacija kao da sam sirio nekakve postove, to jest sliku nekakvih talibana na Toyotinom dzipu sa kalasem u ruci sta vec a ja to uopce nisam sirio i FB mi automatski iskljucio acc.Sada ce ga obrisat za desetak dana.(Imao sam ga od 2011) 
A i na facebook ads mi se prikacio isto bio neki k na ruskom i svaki dan skida 10-15$, ja obrisem ujutro se probudim ono opet ruski ad aktivan na kraju sam ga iskljucio ali eto na kraju krajeva otisao fb sada nezz jesu to nekakvi hakeri ili FB sam.

Santana ned 6.2.2022 09:10
ZaliazniMacan kaže...

Meni suza suzu goni jer je zuckenberg ispao iz top 10 najbogatijih na svijetu...  Baš je tužno što sad ima 100 milijarda a ne 130.... Stvarno ne znam kako ćemo tako dalje... 

Jbg ak nisi u top 10 nisi nista. Sad je isti kao i mi 

Stric_Jura ned 6.2.2022 12:21
Santana kaže...
ZaliazniMacan kaže...

Meni suza suzu goni jer je zuckenberg ispao iz top 10 najbogatijih na svijetu...  Baš je tužno što sad ima 100 milijarda a ne 130.... Stvarno ne znam kako ćemo tako dalje... 

sad kad vidim Sladorbrega v lokalnoj birtiji, odmah ću reći glasno konobarici: daj tom golji kavicu i pelinkovac na moj račun, nije beg cicija!

ZaliazniMacan ned 6.2.2022 14:21
Stric_Jura kaže...
Santana kaže...
ZaliazniMacan kaže...

sad kad vidim Sladorbrega v lokalnoj birtiji, odmah ću reći glasno konobarici: daj tom golji kavicu i pelinkovac na moj račun, nije beg cicija!

Kad ćeš biti beg da odmah vidim koji pelinkovac? Samo jedan priznam za istančan 😋  begovca/bugovca...