tokyu pet 28.1.2022 13:05

Ovo mi vec lagano smrdi kao jos jedan projekt da se napuhana vrijednost Tesle odrzi takvom ili poveca. 
Necu odmah skociti i reci da nece nista biti od toga, ali kako je Musk poznat po postivanju rokova koje najavi (Semi koji se spominje u tekstu je trebao biti u prodaji 2019., znaci COVID NIJE razlog zasto nije) ono sto s velikom sigurnoscu mogu reci je da tesko da ce prototip tada zazivjeti. Mozda ce tada opet covjek u kostimu plesati po pozornici. 

wyks pet 28.1.2022 19:18
tokyu kaže...

Ovo mi vec lagano smrdi kao jos jedan projekt da se napuhana vrijednost Tesle odrzi takvom ili poveca. 
Necu odmah skociti i reci da nece nista biti od toga, ali kako je Musk poznat po postivanju rokova koje najavi (Semi koji se spominje u tekstu je trebao biti u prodaji 2019., znaci COVID NIJE razlog zasto nije) ono sto s velikom sigurnoscu mogu reci je da tesko da ce prototip tada zazivjeti. Mozda ce tada opet covjek u kostimu plesati po pozornici. 

Garant će u slijedećih godinu dana objaviti da će Semi postat autonoman i da će se zvat Optimus Prime!

Dakako, prije će nas porobit stvarni Deceptikoni, sad kad ih nađemo teleskopom Webbom, nego što Elon ispuni rok kojeg si je sam postavio.

F10EXX pet 28.1.2022 20:46
tokyu kaže...

Nije li Semi odgodjen zbog baterija?

Ajar sub 29.1.2022 12:21

očito je za uspješan (američko imperijalistički) biznis neophodan manjak dasaka u glavi (hrvatska tu ne može mnogo učiniti, jer izvozi samo trupce; nismo u stanju niti u daske ih prije ispilti). robot mora biti striktno funcionalnog izgleda/oblika; sve ostalo su samo marketiški dim i ogledala. i štetno za psihu sisavaca.