PzKpfw uto 25.1.2022 21:22

Dobro došli šampioni, na žurku godine....

Sport i IT imaju mnoge sličnosti. Brže, više, jače. Mladi gospodin Kostelić je jedan od šampiona svojeg sport, te ima mnogo toga reći o uspjehu.

Profesor Pale je vrhunski predavač. Vizionar.

Kompjuterašica Majić svjetska prvakinja u svojoj klasi.

BUGovci se uvijek druže sa šampionima. S kim si takav si!

BUG-šampion!!

C-19 je mnogo toga promijenio. Pa, i BUG. Al' na bolje. BUG je svake godine jači i jači.

Dragan roka na najjače.

Ako tko treba organizirati Olimpijske igre, neka zove BUGovce. BUG iz ničega, stvori vrhunski događaj.

mGT sri 26.1.2022 08:50
PzKpfw kaže...

Dobro došli šampioni, na žurku godine....

Sport i IT imaju mnoge sličnosti. Brže, više, jače. Mladi gospodin Kostelić je jedan od šampiona svojeg sport, te ima mnogo toga reći o uspjehu.

Profesor Pale je vrhunski predavač. Vizionar.

Kompjuterašica Majić svjetska prvakinja u svojoj klasi.

BUGovci se uvijek druže sa šampionima. S kim si takav si!

BUG-šampion!!

C-19 je mnogo toga promijenio. Pa, i BUG. Al' na bolje. BUG je svake godine jači i jači.

Dragan roka na najjače.

Ako tko treba organizirati Olimpijske igre, neka zove BUGovce. BUG iz ničega, stvori vrhunski događaj.

WTF ?

PzKpfw sri 26.1.2022 22:18

Drugovi forumaši, negativni ste.

Nema potrebe za tim. BFD je vrhunski događaj. Navijač sam BUG-a, te napišem emotivni post. 

Svaki navijač je emotivan, te se ne boji pokazati emocije.

Mada, držim i pišem sve racionalno. Ovo je moje uvjerenje o BUG-a. BUG je jednostavno vrhunska kvaliteta.

I tako već 30 godina.

Volim BUG.

mGT čet 27.1.2022 07:58
PzKpfw kaže...

Drugovi forumaši, negativni ste.

Nema potrebe za tim. BFD je vrhunski događaj. Navijač sam BUG-a, te napišem emotivni post. 

Svaki navijač je emotivan, te se ne boji pokazati emocije.

Mada, držim i pišem sve racionalno. Ovo je moje uvjerenje o BUG-a. BUG je jednostavno vrhunska kvaliteta.

I tako već 30 godina.

Volim BUG.

Ma nije negativa, neg ga malo pretjeruješ