ranko091 čet 20.1.2022 08:46

Za takve nebitne stranice ionako uvijek koristim istu šifru. tko će to sve popamtit.

Ali zato stranice gdje su pare u pitanju, su posebne lozinke.

Ionako se na sve te lijeve stranice stavljaju većinom nadimak i lozinka. nikakvi bitniji podaci.

Santana čet 20.1.2022 10:31

lako za te stranice, mene bas sjebalo ovo kad su facebook hakirali. Iako ga onda vise nisam imao baza je iz 2019 i pobrali su moj broj mobitela pa sam konstantno dobivao cudne pozive, ajde zadnjih 2 mjeseca nije tak cesto.
Nazalost promjenit broj mobitela mi nije bas jednostavno :\

Ajar čet 20.1.2022 11:45

osobni podaci na opensubtiles?! prijava??! za koji q, kad se sve traži i skine ovak, bez ikakve "prijave", jednako kao i s ostalih tomu namijenjenih stranica (pogledam samo ako je mkv bez priloženih titlova). 

Antropofob čet 20.1.2022 12:58
Ajar kaže...

osobni podaci na opensubtiles?! prijava??! za koji q, kad se sve traži i skine ovak, bez ikakve "prijave", jednako kao i s ostalih tomu namijenjenih stranica (pogledam samo ako je mkv bez priloženih titlova). 

Ja sam se registirao jer MPC-HC ima sposobnost da automatski skine titlove s Opensubtitles/Podnapisi.

Jako zgodan feature.

BTW, neki dan me Edge upozorio da mi je PW za Bug forum negdje iscurio.

Kliknuo na "ignore" :)

kuleee čet 20.1.2022 15:24
Antropofob kaže...
Ajar kaže...

Ja sam se registirao jer MPC-HC ima sposobnost da automatski skine titlove s Opensubtitles/Podnapisi.

Jako zgodan feature.

BTW, neki dan me Edge upozorio da mi je PW za Bug forum negdje iscurio.

Kliknuo na "ignore" :)

E to. Ja sam si iskonfigurirao, u KODI-u na TV-u, download titlova sa njihovog servisa i za tu potrebu moram imati username i password. Znači shaream PC folder sa filmovima/serijama, folder mi je automatski vidljiv u lokalnoj mreži te na licu mjesta pred TV-om skidam titlove po potrebi. Ok, mogu i drugačije, mogu dok skinem film/seriju odmah na PC-u skinuti titlove, ali ovo mi je bilo lakše :D