AMD na CES-u 2022 – predstavljeni mobilni Ryzeni s
Vezano uz: AMD na CES-u 2022 – predstavljeni mobilni Ryzeni s

što je s tim pizdarijama - prvi, drugi itd, jel to nekakvo blentavo natjecanje ili nešto što ja možda ne kužim, jel neki web portal negdje u svijetu stvarno daje nagrade onima koji prvi komentiraju?

Bug je u 12. mjesecu kod nekih članaka davao, čini mi se, godišnju pretplatu tko prvi komentira.

To da maknu Ajara da nebude zatvaranja komentara cim se vidi da je prvi komentirao 🤣🤣

Od svih jedino je AMD predstavio konkretnu paletu proizvoda.
Nvidia se pravi mutava i najavljuje nebuloze tipa 3050 i 3090 ti, a Intel, od kojeg se očekivalo više po pitanju ARC GPU-ova, na kraju nije predstavio ništa spektakularno.
Da fakat imaju spremne desktop grafe sumnjam da bi propustili ovu priliku za predstavljanje.

Ma boli jih đoko sve kad nemogu još uvijek proizvest koliko mogu prodat po debelo napuhanim cijenama....

samo neka njih boli ja vozim sa AMD-eom dokle god oni prodaju napuhane balone

Koštat će nvidiu dugoročno ova politika.
Rtx 3060 skuplji od rx 6600xt, a ponuda brendova katastrofa

Rtx 3060 skuplji od rx 6600xt, a ponuda brendova katastrofa
dugoročno? na koju foru, brojke im samo rastu iz godine u godinu! Nemaju nikakve realne konkurencije to sto Amd tu i tamo ponudi nesto jeftinijeg konkurenta to ionako uzmes ako bas moras.

dugoročno? na koju foru, brojke im samo rastu iz godine u godinu! Nemaju nikakve realne konkurencije to sto Amd tu i tamo ponudi nesto jeftinijeg konkurenta to ionako uzmes ako bas moras.
Prilično jednostavno, oko znaš kaj se Nevidiji ubuduče sprema posebno na Mobilnom terenu.
- AMD(APU i GPU modeli) i Intel ARC izbacit če ih sa Mobile tržišta
- na Desktopu u High End GPU zgazit če ih AMD, a na nižem Desktop GPU segmentu Intel ARC

Prilično jednostavno, oko znaš kaj se Nevidiji ubuduče sprema posebno na Mobilnom terenu.
- AMD(APU i GPU modeli) i Intel ARC izbacit če ih sa Mobile tržišta
- na Desktopu u High End GPU zgazit če ih AMD, a na nižem Desktop GPU segmentu Intel ARC
Izbaciti? Nvidija je rezervirala svoj 5nm dio kod Tsmc skupa s Intelom mogu kaj hoce i kako hoce se sprdati s svima ostalima

Izbaciti? Nvidija je rezervirala svoj 5nm dio kod Tsmc skupa s Intelom mogu kaj hoce i kako hoce se sprdati s svima ostalima
Ne doslovno ali vrlo slično, ali vidit češ uskoro u budučnosti kaj se bude događalo na Mobilnom GPU planu.Moj post ide u arhivu, tak da se može iskoristit za ubuduče kao eto bili ste ranije upozoreni.

https://www.youtube.com/watch?v=qhZ5vsRSxxU&list=FLslRjAm1p46q-hKKC_sAmVQ&index=3
i svakako: ߤ$%&#
a propos amd-a i intel-a, bude čovjeku, drugu i starešini žao što još nemaju ozbiljniju masovnu konjkurenciju (epl je u se, na se i poda se, a qualcomm za petricove telefončiće), iako je prostora više nego dovoljno (usprkos dominaciji windowasa), pa se samo uzajamno i manje/više jalovo natežu po tržištima.
Prvi...G.... mrvi:)
jel može za nagradu štogod s novog CES-a...i nemojte sad baš nešto jeftino