Gallu sri 5.1.2022 15:05
HCMAA kaže...

napokon sirotinja dobije svoju valutu(kripto)...ali očito je trn u oku bankarskim elitama 

energetska kriza ne postoji...izmišljena je od banaka symo da mogu zabraniti kripto

Bankarska elita Kosova...

Energetska kriza ne postoji...

Brzo ljudi! Aluminijske kapice na glavu i spašavaj se u podrum!

DarthMarkus sri 5.1.2022 16:56
Gallu kaže...
HCMAA kaže...

napokon sirotinja dobije svoju valutu(kripto)...ali očito je trn u oku bankarskim elitama 

energetska kriza ne postoji...izmišljena je od banaka symo da mogu zabraniti kripto

Lik na svakoj temi o kriptu ostavi takav nebulozan komentar da ne znam jel se zajebava ili je stvarno takav.

Ako je sarkastičan onda mu svaka čast.

Ako je ozbiljan onda je to tema za struku.

veliki pero sri 5.1.2022 17:33
DarthMarkus kaže...
Gallu kaže...
HCMAA kaže...

Lik na svakoj temi o kriptu ostavi takav nebulozan komentar da ne znam jel se zajebava ili je stvarno takav.

Intelektualno siromasnija verzija Ajara, a i nije ljestvica posebno visoka.

ansha sri 5.1.2022 17:38
DarthMarkus kaže...
Gallu kaže...
HCMAA kaže...

Meni se to cini ko prilicno ocit sarkazam, al nikad ne znas :)

DarthMarkus sri 5.1.2022 19:09
ansha kaže...
DarthMarkus kaže...
Gallu kaže...
HCMAA kaže...

Meni se to cini ko prilicno ocit sarkazam, al nikad ne znas :)

Od toliko budaletina na netu jako je teško razaznati granicu.

Evo npr danas...

https://www.index.hr/vijesti/clanak/pernar-zene-fantaziraju-o-tome-da-ih-netko-siluje-tu-dolazimo-do-famoznih-migranata/2330069.aspx

P.S. Ne dirati Ajara. Čovjek je forumsko blago. Uvjek ga rado pročitam i nasmijem se inteligentnom humoru koji je više za nas old school likove.

veliki pero čet 6.1.2022 10:44
Gallu kaže...
Možda da zarađuju na način da ne kradu struju, narušavaju elektroenergetsku stabilnost i štete okolišu?
Minanje bi svugdje trebalo biti zabranjeno.

Zabraniti internet i sve kompanije na njemu pa da vidis ustedu struje. Rudarenje je buducnost!

učo sub 8.1.2022 13:22
HCMAA kaže...

A ima li sirotinja love da plati sav hardveraj i struju koja je potrebna za rudarenje? Meni se čini, a ne samo meni, da je kripto jako lijepa prevara i odlično mjesto za pranje love. Tko ima love, moći će rudariti i zaraditi još više, tko nema love, njemu ništa, tako da po običaju obična sitna raja puši a debeloguzi postaju još deblji. Stvarno mislim da to treba ili zabraniti ili dozvoliti samo uz upotrebu čiste energije, znači da svoje kripto kompiće hraniš solarima ili vjetroelektranama, a ne strujom iz javne mreže.

veliki pero pon 10.1.2022 12:40
Littlemanbeingerased kaže...
@veliki pero

Dakle, svi sjede doma, majnaju i para pada s neba? Uz golemi utrosak energije.
Sounds like a plan!

Teoretski moguce i bez rudarenja  i nemam ja nikakva ideoloska uvjerenja. Ali moji rigovi ce i dalje da rudare, i ne treba mi treba stoka sitnog zuba da mi oduzme bogom dano oduzme pravo na rudarenje. 

Gallu pon 10.1.2022 13:39
veliki pero kaže...
Littlemanbeingerased kaže...
@veliki pero

Dakle, svi sjede doma, majnaju i para pada s neba? Uz golemi utrosak energije.
Sounds like a plan!

Teoretski moguce i bez rudarenja  i nemam ja nikakva ideoloska uvjerenja. Ali moji rigovi ce i dalje da rudare, i ne treba mi treba stoka sitnog zuba da mi oduzme bogom dano oduzme pravo na rudarenje. 

Pravo na rudarenje ne postoji. Država još uvijek tolerira. Kada više ne bude tolerirala - nećeš više rudariti. Ili ćeš rudariti i riskirati oduzimanje opreme i plaćanje kazni.

picajzla0707 pon 10.1.2022 14:52

Ma mali majneri nikad nisu bili problem, problem su korporacije koje imaju po stotine tisuća grafa. Samo što pohlepa i strah od zabrane lake love stoci sitnog zuba muti pamet, pa u svakoj kritici vide mrske neprijatelje koji su im, naravno, ponajprije zavidni, a zatim su još zli i pokvareni mrzitelji hrvatskog naroda koji se majnanjem oslobađa od mrskih poslodavaca :D