Zero Waste pet 31.12.2021 15:14

Pa nije tu nista cudno, pogotovo za ovog Z flip 3 koji "nije pretjeran" s cijenom.

Ljudima su vec dojadili mobiteli koji slice kao jaje jajetu sa mozda 10% poboljsanja u odnosu na prethodnu godinu...

Mislim ono, kome je vise zaista stalo do nadolazeceg Galaxy S22 modela i slicno.(zanemarujuci fanove koji svake godine mijenjaju za novi flagship)

jozef pet 31.12.2021 16:17

Koliko je 4×0?

Nikad neću shvatit zašto nisu napravili telefon na kojem se dva obična ekrana kod rasklapanja savršeno spajaju u jedan (seamless). Ovo mi se i u trećoj generaciji čini prenježno. 

love2ml86 pet 31.12.2021 16:28
jozef kaže...

Koliko je 4×0?

Nikad neću shvatit zašto nisu napravili telefon na kojem se dva obična ekrana kod rasklapanja savršeno spajaju u jedan (seamless). Ovo mi se i u trećoj generaciji čini prenježno. 

Je li to uopće moguće s trenutnim stanjem tehnološkog napretka?

jozef pet 31.12.2021 17:19
love2ml86 kaže...
jozef kaže...

Koliko je 4×0?

Je li to uopće moguće s trenutnim stanjem tehnološkog napretka?

mislim da je puno jednostavnije napraviti nego ovaj sklopivi ekran. Na brzinu mi padaju dva načina čak i ako sam ekran ima bezel
1. gornji sloj (pokrovno staklo) se napravi na rubovima kao leća i istegne prikaz do ruba, slika sa ekrana se kalibrira za tu leću i eto savršene slike gdje samo staklo ide do ruba, ali ne i unutarnji slojevi ekrana.
2. na rubovima se koristi tehnologija kao što imaju samsung edge telefoni gdje je sam ekran malo zaobljen (ali ne znam koliko je minimalni radijus).

U drugom slučaju bi spoj bio vidljiv, ali nije niti na ovim sklopivim ekranima sasvim nevidljivo mjesto gdje se ekran sklapa.