Gnjavator uto 14.12.2021 11:51
torrente kaže...

Za 119 godina cijena grafičkih dolazi u normalu.

odakle ti to, grafičke se najmanje koriste za BTC...  a za 119 godina će svaki čovjek na zemlji imati svoju kriptovalutu i rudariti je sa nekom ludom grafičkom... :)

nicky.sl uto 14.12.2021 11:56
Gnjavator kaže...
torrente kaže...

Za 119 godina cijena grafičkih dolazi u normalu.

odakle ti to, grafičke se najmanje koriste za BTC...  a za 119 godina će svaki čovjek na zemlji imati svoju kriptovalutu i rudariti je sa nekom ludom grafičkom... :)

Za 119 godina me neće bolit glava za ništa

picajzla0707 uto 14.12.2021 12:26
Gnjavator kaže...

a za 119 godina će svaki čovjek na zemlji imati svoju kriptovalutu i rudariti je sa nekom ludom grafičkom... :)

mda, možeš to i sad raditi bez grafičke i 'svoje' kriptovalute

postoji i izraz za to - svaka budala ima svoje veselje

digitall uto 14.12.2021 20:31

wtf?

nisam dugo gledao cijene, znam da su zbog kripto retardacija i manjka cipova u banani, ali nisam skuzio da sad mogu svoju prodati za vise od 4000kn, a platio je 2000kn prije 2 godine ako se ne varam.. komedija

picajzla0707 sri 15.12.2021 13:50
Widowmaker kaže...

A i procjene su da će mining biti završen negdje 2140. godine jer će se težina progresivno povećavati...

mislim da su te procjene potcjenile ljudsku pohlepu

dok je potrošnja godinama bila koliko-toliko pod kontrolom možda je to i vrijedilo, iako, jebeš procjene o fenomenu koji realno traje tek par godina jer su takve zasnovane više na optimizmu i fanatizmu nego li na realnim podacima

pogledaj dolje kakvu krivulju ima potrošnja btc, u sljedećoj godini ide skoro okomito gore, a samim time i druge će zemlje putem kine jer tako drastičan rast potrošnje, pogotovo u doba kad je potrošnja energije i inače pod povećalom, sigurno nemere ostat bez reakcije

pohlepa majnera će pojest samu sebe daleko prije te 2140. godine