Ripjaw pon 29.11.2021 06:29

Inače jako jako rijetko komentiram, zapravo sam neaktivan, ali ova bljuvotina od članka me navela da ipak prozborim.

Ne znam u šta se to točno Bug pretvorio ali me podsjeća na Index.hr samo sa tu i tamo vijestima iz svijeta tehnologije. Radi se senzacija

od kriptovalute koja nema nikakve veze sa coronom osim imena.

Uskoro očekujem članak:

"Curica imena Korina odlučila promijeniti ime jer prva tri slova njenog imena se podudaraju sa nazivom virusa."

Ako je autor već pratitelj kripto svijeta onda bi mogao pisati o sljedećim temama:

1.Polygon(i kako funkcionira multichain) + pozvati jednog od vodećih ljudi (čovjek iz Srbije) na intervju

2.Ada (kako pokušava decentralizirati financijski svijet)

3.Metaverse coinovi (koji su rizici/profiti ulaganja)

Molim autora ili admine da me banaju. Hvala!

veliki pero pon 29.11.2021 08:55
Ripjaw kaže...

Inače jako jako rijetko komentiram, zapravo sam neaktivan, ali ova bljuvotina od članka me navela da ipak prozborim.

Ne znam u šta se to točno Bug pretvorio ali me podsjeća na Index.hr samo sa tu i tamo vijestima iz svijeta tehnologije. Radi se senzacija

od kriptovalute koja nema nikakve veze sa coronom osim imena.

Uskoro očekujem članak:

"Curica imena Korina odlučila promijeniti ime jer prva tri slova njenog imena se podudaraju sa nazivom virusa."

Ako je autor već pratitelj kripto svijeta onda bi mogao pisati o sljedećim temama:

1.Polygon(i kako funkcionira multichain) + pozvati jednog od vodećih ljudi (čovjek iz Srbije) na intervju

2.Ada (kako pokušava decentralizirati financijski svijet)

3.Metaverse coinovi (koji su rizici/profiti ulaganja)

Molim autora ili admine da me banaju. Hvala!

Pa takva je publika (vidis gore po komentarima), klikbejt i najava najave iPhonea.

Ripjaw pon 29.11.2021 10:41

GSP  tvoje komentar ne zaslužuje odgovor

Ajar  prisutan kao i uvijek

veliki pero pa vidim i inače kad se komentira članak da se tu uglavnom spušta na najniže razine ljudskosti. Svi visoko obrazovani, ali nažalost odgojeni ne u skladu sa pozicijama koje imaju..

trolaslavonska odupirem se već jako dugo ali ovo je postalo žalosno, pošto sam smatrao da na Bug.hr ipak mogu naći normalne vijesti.

Vraćam se u zimski san nekomentiranja.

cristaln pon 29.11.2021 10:49

Ista ce biti sudbina kao Squid Game valuta. Mediji objave clanak kao bug i ljudi kupe i izgube novac na prevari. A razlog može biti dodatni da ko je kupio valutu ne moze da je proda i tako dodatno raste.

Uredu, mozda neki nisu strucni da razumiju da je prevara, ali bug bi trbao da zna.

Ne bi trebalo uopste pisati o takvim stvarima, ali ako pisete barem napisite upozorenje da je vrlo rizicno i to crvenim slovima!

Vi ste napisali clanak bas kao da je placeni clanak

Zaporožac pon 29.11.2021 11:16
GSP kaže...

Pms a?

Andropauza..

Mora uzimati nadomjesni testosteron.

Sad mu Bug ne valja, a godinama je učio i sve je saznao iz časopisa i sa foruma o računalima.

Sad odjednom; ma neeeeddaaaamiii se komeeeentirati gluposti...

Koji si ti Ripjaw frajer, mila majko.