DuxCro sri 10.11.2021 10:24

Zar nisu ne tako davno povukli one crvene autobuse na kat? Čitao sam prije par godina nešto o tome. Nisam siguran više. Tradicija polako odumire. Ostaju samo neki vječni spomenici starim vremenima. Poput Engleske kraljice koja se rodila prije mojih baka i djedova. Nadživjela je sve njih i mog oca, pa vjerovatno će i mene.

nixass sri 10.11.2021 11:12
BaklavaMetal kaže...

prije koji tjedan sam vidio osobu kako prica na telefonsku govornicu!

ja sam isto redovno vidjao u Dublinu, samo kaj osoba nije pricala nego je nasla sigurno utociste za konzumaciju metha/heroina.

iduci dan je bila koristena kao javni wc, pa opet dan kasnije neki drugi bogec je nutra bio sa iglom u ruci..

BaklavaMetal sri 10.11.2021 13:43
nixass kaže...
BaklavaMetal kaže...

prije koji tjedan sam vidio osobu kako prica na telefonsku govornicu!

ja sam isto redovno vidjao u Dublinu, samo kaj osoba nije pricala nego je nasla sigurno utociste za konzumaciju metha/heroina.

iduci dan je bila koristena kao javni wc, pa opet dan kasnije neki drugi bogec je nutra bio sa iglom u ruci..

ne ne, stvarno!

ovo je bilo na placu u utrini. zena pricala, zavrsila, izvadila karticu i otisla.

učo sri 10.11.2021 16:13
DuxCro kaže...

Zar nisu ne tako davno povukli one crvene autobuse na kat? Čitao sam prije par godina nešto o tome. Nisam siguran više. Tradicija polako odumire. Ostaju samo neki vječni spomenici starim vremenima. Poput Engleske kraljice koja se rodila prije mojih baka i djedova. Nadživjela je sve njih i mog oca, pa vjerovatno će i mene.

Bio sam u Londonu prije 3 godine i tada je još bilo i aktivnih govornica i autobusa na kat, ali kakvo je sada stanje sa autobusima nisam siguran. A treba ostaviti neke od tih govornica, makar i neaktivne, one su kao neka vrsta simbola Velike Britanije.