jozef sri 3.11.2021 11:38
encoding kaže...

50kn mjesecno za terapiju nije puno, ali za mobilni app koji su napravili neki tamo zelembaci... ne znam bas

1 session psihoterapeuta (45 minuta) ~400kn, u pravilu jednako beskorisno kao i aplikacija.

Stric_Jura kaže...

dam još 30 kn i imam masažu leđa, bolje to jednom mjesečno (ma i svaki tjedan ako imate vremena) od kvazi-znanstvenih psiho-trenera na mobu...

(Wow!) Gdje ima masaža za 80kn? Može i privatnom porukom.

Stric_Jura sri 3.11.2021 16:13
jozef kaže...
encoding kaže...

50kn mjesecno za terapiju nije puno, ali za mobilni app koji su napravili neki tamo zelembaci... ne znam bas

1 session psihoterapeuta (45 minuta) ~400kn, u pravilu jednako beskorisno kao i aplikacija.

Stric_Jura kaže...

dam još 30 kn i imam masažu leđa, bolje to jednom mjesečno (ma i svaki tjedan ako imate vremena) od kvazi-znanstvenih psiho-trenera na mobu...

(Wow!) Gdje ima masaža za 80kn? Može i privatnom porukom.

Tko ti kriv kaj živiš v Zagrebu, kod nas - pol sata masaža leđa 80 kn..

ah da ti iz veće cijene dobivaš čišći zrak i  sanaciju štete, zaboravih... 

ZovemseZoranidolazimizRijeke čet 4.11.2021 14:15
jozef kaže...
encoding kaže...

Poštovani,

vrlo ružno od Vas da ovako vrijeđate i omalovažavate rad drugih ljudi, te pričate neistine. Rad psihoterapetura je potreban i cijenjen, a njihova satnica varira od 200kn na dalje.

Lp.

jozef čet 4.11.2021 15:58
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...
jozef kaže...

Poštovani,

vrlo ružno od Vas da ovako vrijeđate i omalovažavate rad drugih ljudi, te pričate neistine. Rad psihoterapetura je potreban i cijenjen, a njihova satnica varira od 200kn na dalje.

Lp.

Izražavam samo osobno mišljenje. Poznajem velik broj psihoterapeuta (i psihoanalitičara) osobno i mali je broj njih koje bih ikome preporučio, a tu uopće ne brojim one koji su završili "Hrvatske Studije" ili nedajbože kojekakve tečajeve i dobili diplomu. I ne znam nikoga od njih da radi za 200kn, neki naplaćuju i debelo više nego sam napisao. Ne mislim da su baš svi loši (napisah: "u pravilu" - gotovo uvijek, ali ne uvijek).