Apple otpustio voditeljicu inženjerskog programa n
Vezano uz: Apple otpustio voditeljicu inženjerskog programa n

Tako je svugdje di god se požališ na nešto popiješ otkaz.. A firma ima slogane popio family kava sok table tennis bla bla bla a čim se na nešto požališ dosvidanja tovariš...

Ne vidim problem da neka privatna firma da otkaz ovakvoj ludari?

maltretiranje zaposlenika i mobbing uobičajena su praksa tzv. "srednjeg menadžmenta" (dno ljudskog dna, ručno birano) u većini većih tvrtki (jednako i u nas, ne samo po svjetovima). epl tu ni po čemu ne strši. no nije zgorega znati da kupnjom proizvoda/usluga takvih firmi plaćamo i odobravamo takvo ponašanje. pa izvol'te, ako vam savjest dopušta. meni ne da, (ružna i sočna psovka) pa ili ne kupujem ili piratiziram. iz gavrila.

Dobro, ali ova zenka je ludara. Zalila se sto je menadjer rekao kako da popravi javne prezentacije.

Sve stoji žena je za vrapče ali brate mili većina ljudi kojih su 15 20 godina u tehnološkim firmama je izgorilo... Sve više i više vidim stranaca iz rekspetabilnih firmi u najboljim godinama 40 45 koji su pobjegli u Dalmaciju na životni odmor i sad imaju apartmane hotelcice pansione male opgove i slično... Samo to se vani može zaradit u cca 15 20 godina staža u nas tako nešto jedino može imati neki povlašteni rani umirovljenik....

Me shvaćam na što se točno ona zalila? Što je radno mjesto u blizini otpada ili šta? Nadziru javne telefone i svu komunikaciju u firmi? Wooooow šta ona živi pod staklenim zvonom? Posao je posao a privatno je privatno. Uvijek tako bilo i tako će biti.

Ja sam isto u taboru koji se pita na sto se to ona tocno zali?
Ja imam doma komp od firme i taj komp se koristi iskljucivo za posao. Sve privatne stvari idu preko privatnog kompa. Cak mi je doma mreza takva da imam 2 odvojene mreze koje jedino sto imaju dodirno je NAT izlaz prema internetu, sve ostalo je odvojeno i jedna je za privatno, druga za poslovno okruzenje. Zatim, ona koristi poslovni mob za slanje golisavih slika. Treba li to komentirati? Da su uzeli slike s njenog privatnog moba, to je druga stvar.

Problemi na radnom mjestu se ne rješavaju preko twitera. Naravno da će za to dobiti otkaz. I tko još drži svoje golišave slike na službenom mobitelu?

Ne vidim problem da neka privatna firma da otkaz ovakvoj ludari?
Ja imam doma komp od firme i taj komp se koristi iskljucivo za posao. Sve privatne stvari idu preko privatnog kompa. Cak mi je doma mreza takva da imam 2 odvojene mreze koje jedino sto imaju dodirno je NAT izlaz prema internetu, sve ostalo je odvojeno i jedna je za privatno, druga za poslovno okruzenje. Zatim, ona koristi poslovni mob za slanje golisavih slika. Treba li to komentirati? Da su uzeli slike s njenog privatnog moba, to je druga stvar.
Prakticki dva identična odgovora, jedan negativno ocijenjen, drugi pozitivno.
Pouka priče: "bitno je lijepo upakirati ono sto pričaš"

Žena iz IT branše s iskustvom u Appleu. Naći će novi posao u roku od 15 minuta. Baš je jako žalim.

Koliko sam razumio članak, koriste(Apple) te slike za nekakav tip ucjenjivanja. To nije u redu, pa makar bilo i s poslovnog uređaja.
Eh Ashley, da si ostala u Skandinaviji, krvi bi im se napila radi toga kako su postupali, a ovako si bila dio njihovog "Americkog sna" i mozes im staviti soli na rep.
Americki san = obogatiti se na tudoj grbaci