HBO Max širi se na Europu, Hrvatska u planu nagodi
Vezano uz: HBO Max širi se na Europu, Hrvatska u planu nagodi

Po čemu je HBO max bolji od HBO GO ?
Navodno ima bolju aplikaciju i to je to, sve bitno od HBO-a imaš i na HBO GO

hbogo ima očajnu sliku, max će valjda imati nešto bolju.

Po čemu je HBO max bolji od HBO GO ?
Navodno ima bolju aplikaciju i to je to, sve bitno od HBO-a imaš i na HBO GO
4k hdr, DD zvuk za početak (zarazliku od trenutno jako komprimiranog HD-a i prastarog sterea)
Bolja ponuda sasržaja ...

Jebemu, neću do 2022. gledat filmove na HBO Maxa u 4K
A neću ni poslije toga

Jebemu, neću do 2022. gledat filmove na HBO Maxa u 4K
A neću ni poslije toga
i što je najbolje vjerojatno ćeš preko alternativnih izvora distribucije gledati sadržaj veće kvalitete nego preko službenog kanala.

hrvatska je svima i svemu u planu tek nagodinu. i tako svake godine.

Najbolji streaming servis u Americi uz Hulu. Netflix ima dosta kataloga za poboljsat.

HBO GO imam kao dio paketa kojeg sam uzeo zbog brzine interneta nadam se da će GO biti zamenjen sa MAX i da ja tu neću morati raditi ništa. Preferiram Netflix između ostalog zbog toga što imaju dosta Europskog programa i 4K programa.

Najbolji streaming servis u Americi uz Hulu. Netflix ima dosta kataloga za poboljsat.
Jok, nismo znali. Usput ga kritikuje Nolan jer je po njegovom mišljenju najgori na svijetu jer sve što je večeras premijera - sutra je u BDRipu na zelenoj ikoni.
BTW: Ima li šta novo i "industriji"? Gdje si sada, u Pixaru ili Desney+ ili u HBO-u?
Lista svih serija i filmova:
HBO Max: List of all the movies and TV shows right now (July 2021) (androidauthority.com)
Nemam pojma, meni osobno ne djeluje kao nešto što bi me zanimalo, ali naravno o ukusima se ne raspravlja. Možda budem uzeo trial da isprobam pa vidim koliko mi paše.