ivgrgic uto 10.8.2021 18:03

Trebali bi kupiti licencu Acrobata za interaktivni pdf ili platiti nekome da napravi formu ili imaju ali ne znaju da to njihov alat može… uglavnom užas koji će netko po ne znam koliko puta prepisivati 🤦‍♂️

nkdz uto 10.8.2021 18:10
ivgrgic kaže...
Trebali bi kupiti licencu Acrobata za interaktivni pdf ili platiti nekome da napravi formu ili imaju ali ne znaju da to njihov alat može… uglavnom užas koji će netko po ne znam koliko puta prepisivati 🤦‍♂️

Pomalo... Ta napredna tehnologija bit će implementirana kod idućeg popisa stanovništva....2031.... 

leon17zg uto 10.8.2021 19:19

Ispunjavao sam probni popis početkom godine. Tamo ništa nije bilo u PDF-u. Neke stvari je trebalo upisati, negdje je padajući izbornik...

Pitanja se postavljaju ovisno o odgovoru na prijašnje. Uvijek se spominje stan, ali to zapravo znači stambena jedinica, stan ili kuća.

Jednom kad krenete, vidjet ćete da nije tako strašno.

bus uto 10.8.2021 19:29
nkdz kaže...
ivgrgic kaže...

Pomalo... Ta napredna tehnologija bit će implementirana kod idućeg popisa stanovništva....2031.... 

pa valjda će biti web špranca koja će se ubaciti u bazu, još najbolje da olovkom ispunjavamo i šaljemo skenirano 

ivan dragi uto 10.8.2021 20:52
Ajar kaže...

ovaj pdf nije interaktivan pa toliko o smanjenju uporabe papira. 

...."možete pronaći ogledni primjerak popisnog upitnika koji će trebati ispuniti u rujnu online, ili pak tijekom rujna ili listopada uz pomoć terenskih popisivača."

Ne znam što ovdje nije jasno.