Google službeno najavio Pixel 6 i Pixel 6 Pro, don
Vezano uz: Google službeno najavio Pixel 6 i Pixel 6 Pro, don

Kralj se vraća! Samo mu fali da je u kompaktnom izdanju…

Hoće doći s nekim alternativnim sučeljem kad se spoji na vanjski ekran, poput Samsung DEX-a?

Nekako mi baš bezveze izgleda to izbočenje za kameru cijelom širinom. Al ima smisla, nervira me što mi se mobitel ljulja na stolu.

Izgleda jako obećavajuće. Ako unaprijede kameru koliko najavljuju, bit će ponovno u samom vrhu. Neka srede osrednju bateriju i bit će top telefon!
Kaj ne valja inace sa kamerom na pixelu ?
Meni te slike sa mobitela ave izgledaju slicno

Valja sve, ali više nije u samom vrhu, ipak ima senzor star skoro 6 godina. Iako se drži izvanredno s obzirom na godine

Prema nekim glasinama i senzor kamere će biti novi/noviji. S obzirom i da je SoC njihov, za očekivati je da će i službena podrška biti dulja od 2 godine.

Kaj ne valja inace sa kamerom na pixelu ?
nije da nešto ne valja ali ima mjesta za napredak. imam pixel 2 xl i fotke su još uvijek odlične, praktički u rangu najnovijih flagshipova, ta 12mp kamera je stvarno fino "izbrušena". mislim da će im sada u fokusu također biti i video, vjerojatno ganjaju iphone video kvalitetu.

Jesu objavili dal se može službeno kupiti u hrv il smo opet osuđeni na neke dostave?

Uzet će dio kolača gdje god stignu, a u 70% zemalja svijeta ne možeš kupiti njihove proizvode uključujući i Hrvatsku. Dakle govorim o direktnoj prodaji, ne o uvozima iz Njemačke i slično.
Izgleda jako obećavajuće. Ako unaprijede kameru koliko najavljuju, bit će ponovno u samom vrhu. Neka srede osrednju bateriju i bit će top telefon!