Dodijeljene su prve olimpijske medalje načinjene o
Vezano uz: Dodijeljene su prve olimpijske medalje načinjene o

Khmmm, na koji način su uspjeli izdvojiti broncu iz otpada (zapravo je nije ni bilo u njemu)?
Valjda bakar i kositar, pa su onda proizveli broncu od njih?
Jer koliko sam skužio, sve se rasturi, usitni, pa onda odvaja na osnovne sirovine.

Kao da ne znamo kako se te elektroničke komponente recikliraju u Africi, Indiji itd...
Izrazito agresivnim kemikalijama bez zaštite one h koji njima rukuju, a nusprodukti idu - gdje?

Na koji način su natjecatelji došli na olimpijske...pješke ili jašući dinosaure...inače olimpijske bi trebale biti takmičenje ljudskog duha...A ne fašizam...jerbo to se i dobije kad politiku spojiš s športom...još jedan alat za demagogiju
WOW...država s milijun stanovnika ima više medalja od one s milijardu...da su vanzemaljci onda bi se moglo i spominjati.
Ajmo svim dionicima uzeti bočicu krvi i na osnovu analize odrediti iz kojih država dolaze...baš me interesira kakav bi bio rezultat.
A tek licemjerni krščani s obzirom da olimpijske igre slave bogove i božice s Olimpa
PANEM ET CIRCENSES
P.S za sve koji mi daju TD...zaboli me veseljko
Stari moj, mori te opaka mizerija.

Narkoman

Khmmm, na koji način su uspjeli izdvojiti broncu iz otpada (zapravo je nije ni bilo u njemu)?
Valjda bakar i kositar, pa su onda proizveli broncu od njih?
Jer koliko sam skužio, sve se rasturi, usitni, pa onda odvaja na osnovne sirovine.
Pa sam si rekao da je bronca bakar+kositar, a kositar ti je glavni metal u elektroničarskom lemu ( danas čist, nekada miješan sa olovom radi manje cijene). Dakle, nikakav problem za napraviti broncu, jer imaš i bakar i kositar, llijepo rastališ i smiješaš u određenim postocima i voila.

Znam, ali em zbunio tekst: Iz ove ogromne količine starih uređaja organizatori su uspjeli izvući preko 32 kilograma zlata, oko 3,5 tone srebra te 2,2 tone bronce.
Onda bi pravilno bilo: Iz ove ogromne količine starih uređaja organizatori su uspjeli izvući preko 32 kilograma zlata, oko 3,5 tone srebra te materijala za proizvodnju 2,2 tone bronce.
Da se razmemo - nisam grammar nazi, nepismen sam, i nemam nikakve prigovore niti na ovaj niti na ni jedan drugi članak, samo me zbunilo.
Na koji način su natjecatelji došli na olimpijske...pješke ili jašući dinosaure...inače olimpijske bi trebale biti takmičenje ljudskog duha...A ne fašizam...jerbo to se i dobije kad politiku spojiš s športom...još jedan alat za demagogiju
WOW...država s milijun stanovnika ima više medalja od one s milijardu...da su vanzemaljci onda bi se moglo i spominjati.
Ajmo svim dionicima uzeti bočicu krvi i na osnovu analize odrediti iz kojih država dolaze...baš me interesira kakav bi bio rezultat.
A tek licemjerni krščani s obzirom da olimpijske igre slave bogove i božice s Olimpa
PANEM ET CIRCENSES
P.S za sve koji mi daju TD...zaboli me veseljko