Glovo preuzima poslovanje servisa Pauza.hr
Vezano uz: Glovo preuzima poslovanje servisa Pauza.hr

Naruči gloooovo...mrš!

Zakon je izglasan, rok za prilagodbu je 90 dana
BTW ima li tu netko da radi za platformu ili agregatora, imam nekoliko pitanja, moze i u inbox

Slažem se, proglasiti nešto svojim samo zato što je u administrativnoj cjelini u kojoj si i ti je prilično deluzorno. Ali štaš, prosječan narod veseli "patriotizam".

Nase, a strano!! 🤣

Pazi šta pričaš na forumu punom članova Radničke fronte

Jesi li ikada živio izvan RH? Živjeti se podrazumjeva 3+ godine...

Nažalost, prošla su vremena kad je nešto bilo naše. Danas je u Hrvatskoj sve ili od 200+ obitelji ili od lokalnih i regionalnih mafij..., ovaj poduzetnika.
Naše, dakle,više nije ništa.

Uvijek sam mislio da je Pauza.hr naša. A kad ono kurac.
Dobartek.hr je i dalje naša tvrtka i proizvod. U Splitu su ono što je Pauza u Zagrebu.

Aha, vrlo pametno lokalno brendiranje. I kolege i ja smo upravo saznali da Donesi nije (ni bila) domaća firma. A i za preuzimanje.

Pazi šta pričaš na forumu punom članova Radničke fronte
Što znači da:
A) forum je prepun dokonih uhljeba koji umjesto da rade, pišu bedastoće po bug forumu
ili
B) programeri i elektrotehničari nemaju pojma o ekonomiji, a vrh ekonomske misli im je ona glupača Kata iz RF
U svakom slučaju, izgubljeni su slučaj.

Naše, dakle,više nije ništa.
To je isto kad mi netko od političara kaže "imamo Hrvatsku." Tko je ima? Ja sam Hrvat pa mislim da Hrvatsku imaju političari i drugi mafijaši. Ja samo živim u njoj.

Pozdrav. Imam pitanje oko Glova. Znaci poceo bi se povremeno baviti glovo dostavom sa biciklom. Zivim u malom gradu Rovinju i mislim da dostava sa biciklom je bolji izbor od auta. Ali mene zanima, kakav ugovor bi trebao sklopiti sa glovom? I kako funkcionira dostava, preuzimanje robe za korisnike, placanje i ostale informacije?