Konkurenti WhatsAppa rastu, ali niti on ne posusta
Vezano uz: Konkurenti WhatsAppa rastu, ali niti on ne posusta

"svi su na WhatsAppu"
bi trebalo korigirati u
" najveći influenser u mojem društvu je na WhatsAppu" (pa se ne mogu prebacit na Signal)

Di je ona ekipa od prije par mjeseci šta je histerično zagovarala prelazak na WhatsApp i maltretirala sve svoje kontakte?
Skim se dopisuju, sami sa sobom? 😁
Kao šta prvi komentar kaže prosječnog čovjeka nije briga za privatnost, čak ni većinu advanced korisnika, a glavno kod app-ova za dopisivanje je da imam s kim isto raditi.

bi trebalo korigirati u
" najveći influenser u mojem društvu je na WhatsAppu" (pa se ne mogu prebacit na Signal)
svi su na wappu

Telegram koristim od 2013., na zalost broj ljudi koji ga koristi je veoma malen.
A sto je najbolje od svega, otvoren za sve platforme, radi na Windows Phoneu,
iOS-u, Androidu, Desktop WinOS/Linux/Mac, sve komponente su otvorenog koda,
svi imaju uvid u kod i mogu sami provjeriti da Telegram ne sprema podatke itd.
Situacija s korisnicima je ovo ljeto planula, i sve vise ljudi ga koristi.
Meni je to drago, jer ne morau uvjek veliki pobjediti, nekad trebaju i mali uzeti koju pobjedu.
Takodjer jos uvjek radi na Windows Mobile/Phone platformi, updateana aplikacija prije 17 dana (UWP).

Telegram je toliko bolji i napredniji od WhatsApp-a da je to smijesno.
Smanjio sam korištenje WhatsApp-a za nekih 85%.

Koji bokte prosječni ljudi? , oko mene na društvenim mrežama sami nadljudi. Bez greške, bez mane.
Prosječni korisnik ne brine previše o tamo nekim pravilima privatnosti. Ako su svi na whatsapp-u, što ja imam od toga da se prebacujem na neke alternative. Ako mi je jedna stvar bitna kod slanja poruka, to je da ih mogu poslati onome kome želim.