Apachy pet 14.5.2021 10:07

Slažem se, flip je fora sa tom kamerom, ali tu priča staje.
Kompaktnih flagshipova nema. Obična osmica ima veći refresh ekrana, 6" ekran, top specke, kamere sasvim solidne, a ako cemo sudit po blind testu od mkbhd, na vrhu je i 200 eura jeftinija.

Da nisam nedavno mjenjao mob mislim da bi izabrao manji model.

Davor pet 14.5.2021 10:11
zuper kaže...
Krivog ste testirali. Prava zvijezda je Zenfone 8 koji je kompaktnih dimanzija, 120Hz displayom, odličnima zvučnicima, boljom kamerom nego ovaj i šlag na kraju - jeftiniji. 600 ojra

Svakako ću nastojati testirati i Zenfone 8, izgleda zbilja zanimljivo, a i stava sam da na tržištu očajno fali kompaktnih mobitela s top specifikacijama. Kamere su identične kao kod Flipa (glavna i ultraširoka), jedino Zenfone 8 nema telefoto kameru, iako za time nitko ne bi trebao žaliti 

Davor pet 14.5.2021 10:14
pravi_covijek kaže...

8K video izgleda kao da je sniman na 720p pa upscaled softwareski.

Jesi li namjestio YouTube na 8K? Po defaultu se video prikazuje u 480p 

neznam123456 kaže...

Jel ti to po Zaboku slikaš?

Da, ovih dana sam se kretao po Zaboku, Stubakima i Medvednici pa su fotke većinom od tamo 

T700 sub 15.5.2021 06:45

meni smeta to što punjač dolazi sa type-c utičnicom. Postoji li razlog zašto ne može biti klasični veći usb na punjaću??? . Smeta me iz razloga jer isti ne mogu koristit na računalu koji nema type-c .

Hexfire sub 15.5.2021 08:35

Ovaj manji model izgleda obećavajuće, ali nema wireless charging. Pronaći nešto kompaktno sa wireless chargingom je puno teže nego sam očekivao. Vjerojatno ću morati odustati od te mogućnosti.