'Disaster girl' meme prodan kao NFT za gotovo 490.
Vezano uz: 'Disaster girl' meme prodan kao NFT za gotovo 490.

Zar te sve gluposti samo mene podsjećaju na .COM bubble?

Da i ternet je bio bubble,pa pogledaj samo sto je ostalo danas od njega????

Napravim NFT. Imam 10 ETH, kupim ga od sebe za 10 ETH.
Dode frend, dam mu 90% popust, on ga kupi za 1 ETH od mene na OpenSea. Imam 11 ETH (minus gas fee 1. put), a on NFT koji vrijedi 1 ETH.
hdz škola

Ne shvaćam, da jednostavno prodaš frendu za 1 eth, uz svojih 10, opet imaš 11. Bez dodatne manipulacije i troškova 🤔

Kad se tržište umjetnina križa s kriptom ne možeš ništa pametno očekivati.
Ono što je dobro u ovom slučaju je da je lova od nekoga kome očito ne treba otišla curi za školovanje.

rijetka kombinacija pedofila-piromana s brdom love.

Malo ko gleda na to na takav nacin, ali i mene podsjeca na to. Jebote ljudi sve bogatiji i bogatiji, to nije moguce, mora negdje da pukne.

Malo ko gleda na to na takav nacin, ali i mene podsjeca na to. Jebote ljudi sve bogatiji i bogatiji, to nije moguce, mora negdje da pukne.
Neki su sve bogatiji. Zadnjih nekoliko desetljeća stvaraju se velike ekonomske razlike jer sav višak vrijedonsti ide u džep manjine. Iako se ukupno bogatstvo povećava većina nema ništa od toga, ili su čak i siromašniji nego prije, a manjina se enormno bogati. Zato su BDP i burzovni indeksi jako loši pokazatelji, jer mogu biti vrlo visoki, a da opet većina ljudi jedva preživljava.
Trump je drastično smanjio porez za bogate i time dodatno povećao te razlike. Naravno da ti bogati neće zbog toga kupovati dvije štruce kruha umjesto jedne, nego se onda stvara tržište nepotrebnog luksuza u kojem oni među sobom trguju sve skupljim umjetninama, vilama, jahtama... Tako da od trickle-down efekta nema zapravo ništa.
Vrijednost umjetničkih djela (pogotovo ovako banalnih) je potpuno arbitrarna, baš poput vrijednost kriptovaluta, i zato sam rekao da je NFT savršena kombinacija ta dva svijeta.
Napravim NFT. Imam 10 ETH, kupim ga od sebe za 10 ETH.
Dode frend, dam mu 90% popust, on ga kupi za 1 ETH od mene na OpenSea. Imam 11 ETH (minus gas fee 1. put), a on NFT koji vrijedi 1 ETH.