ZovemseZoranidolazimizRijeke pon 19.4.2021 19:24

Ja sam prešao na Edge (Chromium) i ne planiram se vratiti. Super mi je i nemam nikakvog razloga da koristim Chrome.

Posebice mi se sviđa "immersive read" mogućnost na nekim stranicama, pa tako i na Bug portalu. A osim immersive reada ima i čitanje teksta, čak je i hrvatski podržan (i ne zvuči loše!)

encoding pon 19.4.2021 22:46
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

Ja sam prešao na Edge (Chromium) i ne planiram se vratiti. Super mi je i nemam nikakvog razloga da koristim Chrome.

Posebice mi se sviđa "immersive read" mogućnost na nekim stranicama, pa tako i na Bug portalu. A osim immersive reada ima i čitanje teksta, čak je i hrvatski podržan (i ne zvuči loše!)

Jel rade sve ekstenzije za Chrome tamo?

Koje su ti prednosti u odnosu na chrome?

zelenapaprika pon 19.4.2021 23:05
encoding kaže...
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

Jel rade sve ekstenzije za Chrome tamo?

Koje su ti prednosti u odnosu na chrome?

Velik sam fan Firefoxa ali u zadnje vrijeme više koristim Edge. Jako je brz, a većina ekstenzija koje sam probao rade bez problema. Neke je Edge sam disableao zbog navodnog malwarea u njima.

Ajar sri 21.4.2021 08:26

ajmo probati: eo linka. ako ptice, pčele, svi to vide, dodatak mora imati samo onaj koji želi postaviti link. radoznali ne.

radi i na napravama koje nemaju dodatak. zažuti odabrano za stvaranje linka (koji je, zapravo, na stranicu).