Nova značajka u Chromeu omogućava stvaranje povezn
Vezano uz: Nova značajka u Chromeu omogućava stvaranje povezn

Ja sam prešao na Edge (Chromium) i ne planiram se vratiti. Super mi je i nemam nikakvog razloga da koristim Chrome.
Posebice mi se sviđa "immersive read" mogućnost na nekim stranicama, pa tako i na Bug portalu. A osim immersive reada ima i čitanje teksta, čak je i hrvatski podržan (i ne zvuči loše!)
Jel rade sve ekstenzije za Chrome tamo?
Koje su ti prednosti u odnosu na chrome?

Ja sam prešao na Edge (Chromium) i ne planiram se vratiti. Super mi je i nemam nikakvog razloga da koristim Chrome.
Posebice mi se sviđa "immersive read" mogućnost na nekim stranicama, pa tako i na Bug portalu. A osim immersive reada ima i čitanje teksta, čak je i hrvatski podržan (i ne zvuči loše!)
Jel rade sve ekstenzije za Chrome tamo?
Koje su ti prednosti u odnosu na chrome?
Velik sam fan Firefoxa ali u zadnje vrijeme više koristim Edge. Jako je brz, a većina ekstenzija koje sam probao rade bez problema. Neke je Edge sam disableao zbog navodnog malwarea u njima.

Osobno nisam pronašao nešto što bi me natjeralo na prelazak na Edge. To je doslovno Chrome s uBlock Originom i blokiranim kolačićima trećih strana po zadanim postavkama.

najnovija verzija [Verzija 90.0.4430.72 (Službeni sastavak) (64-bitni)] - toga niks. provjereno ovoga časa na bug-u.

Sigurno se mora omogućiti u chrome://flags.

Sigurno se mora omogućiti u chrome://flags.
zapravo ne. to je proširenje ("extension") koje se dodaje preko web-store-a a ne defaultna značajka. dakle, samo ako si ga ugradiš, onda može.

Onda to sigurno ne funkcionira ako druga strana kojoj šalješ to nema instaliran dodatak.

ajmo probati: eo linka. ako ptice, pčele, svi to vide, dodatak mora imati samo onaj koji želi postaviti link. radoznali ne.
radi i na napravama koje nemaju dodatak. zažuti odabrano za stvaranje linka (koji je, zapravo, na stranicu).

Radi, ali to se sve može napraviti i bez dodatka. Na link samo dodati :~:text=TEKST KOJI ŽELITE OZNAČEN i voilà.