the chosen one07 pet 9.4.2021 06:37

Super app, samo ima jedan veliki minus - nije ju moguće pokrenuti u Android Auto mode-u, tako da tko ima tu mogućnost zakinuti je za prikaz mape na centralnom zaslonu automobila.

Po meni velika šteta, jer se inače pokazala kao odlična navigacija. 

Gadgeti pet 9.4.2021 08:32

S obzirom da imam strah od letenja, svugdje putujem autom i JEDNA jedina aplikacija koju koristim vec posljednjih 10 godina i vise za sva putovanja je Sygic (https://www.sygic.com/). Navigacija me doslovno dovede iz ulice u selu u hrvatskoj gdje ima 50 stanovnika do grada sa par milijuna u Rusiji tocno u metar gdje trebam, tako da moje peporuke svima. I nema potrebe za Premium verzijom, ja sam prvih par godina koristio samo free ali evo posljednjih sam odlucio ih podrzati pa placam, ali nista posebno ne dobijete na premium. Naravno internet nije potreban za rad, samo skinete mape drzava koje Vam trebaju i to je to!

danko99 pet 9.4.2021 08:44

Koristim več godinama.Mapa Hrvatske uzima 290 MB,tako da nije tak strašno.
Pošto ne živim u gradu,več u vokohebini,here we go je uspjel nač adrese koje google maps nije uspjel pronač.Tako da se je pokazal kao vrlo korisna aplikacija.
Dobro je to kaj ti uvjek kaže putove di možeš sa autom ič,za razliku od google maps di te uvjek baca na najbliže i često neprohodne ceste po vukohebinama.

Posmatrač pet 9.4.2021 08:50
Gadgeti kaže...

S obzirom da imam strah od letenja, svugdje putujem autom i JEDNA jedina aplikacija koju koristim vec posljednjih 10 godina i vise za sva putovanja je Sygic (https://www.sygic.com/). Navigacija me doslovno dovede iz ulice u selu u hrvatskoj gdje ima 50 stanovnika do grada sa par milijuna u Rusiji tocno u metar gdje trebam, tako da moje peporuke svima. I nema potrebe za Premium verzijom, ja sam prvih par godina koristio samo free ali evo posljednjih sam odlucio ih podrzati pa placam, ali nista posebno ne dobijete na premium. Naravno internet nije potreban za rad, samo skinete mape drzava koje Vam trebaju i to je to!

Ja koristim sygic truck i vrhunska je....Naravno u podesavanjima stavis da imas auto a ne kamion ;)

xcat pet 9.4.2021 11:38

Prije nekoliko godina žurio sam u Zg na sud i odlučio nek nas vodi navigacija na iphonu, jer ipak - radilo se o važnoj stvari. I spremio svoj microsoft phone sa Here maps u torbu.
Iphonova navigacija dovela nas je skoro kilometar dalje nego je bila ispravna adresa. Here maps nas je doveo točno pred vrata.

BinHex pet 9.4.2021 12:01

Jel se nekom dogodilo da završi na makadamskom putu kuda jedva traktor prođe? Mene je zeznila tako par puta iako sam isključio "Unpaved roads". Također sam znao i završiti u slijepoj ulici. Sad sam prešao na Google maps, Bogu hvala još me nije zeznuo.

ZovemseZoranidolazimizRijeke pet 9.4.2021 12:12
xcat kaže...

Prije nekoliko godina žurio sam u Zg na sud i odlučio nek nas vodi navigacija na iphonu, jer ipak - radilo se o važnoj stvari. I spremio svoj microsoft phone sa Here maps u torbu.
Iphonova navigacija dovela nas je skoro kilometar dalje nego je bila ispravna adresa. Here maps nas je doveo točno pred vrata.

Nije te ona sigurno krivo odvela nego si ti neispravno koristio navigaciju 

sit4all pet 9.4.2021 13:55
Ges kaže...

Jel HERE može prikazati i topografske karte?

Molio bih preporuku za neki app za android za offline topografske karte sa ucrtanim planinarskim rutama

Karta Hrvatske offline - jako dobra karta domaće izrade

Maps.me - toliko dobra da na Velebitu razlikuješ usku od šire staze

uss pet 9.4.2021 14:33

Offline mape uopće ne zauzimaju puno prostora, a moguće ih je spremati na MicroSD karticu, tako da na par gigabajta možete spremiti cijelu Europu (manje od većine igara). Nova Beta je potpuno redizajnirana i čini mi se da će zabrljati sa dizajnom i minimalizmom. 

Beacon pet 9.4.2021 19:45

Autor se nije dobro pripremio... kakva Švedska Nokia?? Nokia je Finska firma.
Drugo, Nokia Maps koristim još od vremena Symbiana i još tada je bila potpuno funkcionalna navigacija. Kasniju Nokijinu eru na Windows Phoneu sam preskočio.
Btw, app se neko vrijeme prije Here maps još zvao OVI maps.

Dr. Alien uto 13.4.2021 15:32

Do sada isprobano, Garmin, Sygic, TomTom, Mireo (ima opciju da iz zabave ukljucite glas od Pervana, pa govori gluposti, tipa udjite u kruzni tok i nemojte izaci), Google Maps... 

Uglavnom, rekao bih da je sve to tu negdje...  

R36 uto 13.4.2021 15:38

Sve je to isto sranje. Na kraju krajeva Google maps ili Waze za Apple car meni dovoljan. 

Nekako je Waze korak ispred jer prošlo ljeto na autocesti sam toćno znao gdje je gužva jer je ekipa prijavljivala kao i radare...tako da ta online komunikacija među korisnicima je najveća prednost Waze-a.