Appleov dizajn "ribeža za sir" patentiran i za iPh
Vezano uz: Appleov dizajn "ribeža za sir" patentiran i za iPh

Gluposti. Apple patentira kojekakve bedastoće i od toga možda 1% ikada zaživi, no žele se osigurati da ne previde što. Ovo nikad neće zaživjeti ni kao koncept, a kamoli kao proizvod za masovnu proizvodnju.
Zapravo je fora kako se neki ulove toga i valjda misle da će Apple izdati sve za što imaju patent pa pokušavaju parirati tome.
Ajde molim te pogledaj koji je danas datum.

:)

:)

Dizajn je "vrhunski"... Vidio sam i maštovitijih pravih ribeža... 🤣🤣🤣

a ja sam ga patentirao za smartwatch.

Koliko su mi ovi patenti Appleovi smiješni dođe mi da sada (dobro ne sada ne go sutra, sad je kasno) zovem patentni zavod države i da patentiram neke stvari koje su tako banalne... mislim da bi već bio multimilioner... Možda i pokušam.

Sto se tice jabucara, svaki dan mogu samog sira

Što bi još bilo super? Maske za lice s ovim dizajnom!

iskušao bih ga kao mrvilicu (hrv. "grinder") za "bilje" (smilje/bosilje/maćuhica/krasuljak/industrijska biljka, 7 slova, 2 okomito) kad nitko u uniformi ne viri preko ramena.
Gluposti. Apple patentira kojekakve bedastoće i od toga možda 1% ikada zaživi, no žele se osigurati da ne previde što. Ovo nikad neće zaživjeti ni kao koncept, a kamoli kao proizvod za masovnu proizvodnju.
Zapravo je fora kako se neki ulove toga i valjda misle da će Apple izdati sve za što imaju patent pa pokušavaju parirati tome.