U New Yorku se izdaju Covid putovnice zasnovane na
Vezano uz: U New Yorku se izdaju Covid putovnice zasnovane na

O čemu ti pričaš, jesi li pročitao tekst?

A ako si zdrav i imaš dobar imunološki sistem, onda nemožeš putovati jer možeš zaraziti ove koji su se cijepili
odlicno je to cjepivo nakon kojega se i dalje mozes zaraziti, moras nositi masku, ne smijes biti s ovima koji nisu cijepljeni... iskreno, bas mi je drago vidjeti tolike ljude koji odbijaju cjepivo

A ako si zdrav i imaš dobar imunološki sistem, onda nemožeš putovati jer možeš zaraziti ove koji su se cijepili
Ovo si napisao samo da nešto napišeš u ovoj temi, priznaj
Znači, ti bi razvrstavao ljude na one koji imaju dobar i loš imunološki sistem?
Na taj način nikad ne bi mogao doći u kontakt sa nekim sa slabijim im. s.?
I ono najvažnije, pa piše da svi mogu putovati, samo trebaju imati negativan nalaz :D

odlicno je to cjepivo nakon kojega se i dalje mozes zaraziti, moras nositi masku, ne smijes biti s ovima koji nisu cijepljeni... iskreno, bas mi je drago vidjeti tolike ljude koji odbijaju cjepivo
Jel postoji cjepivo koje je 100% efikasno?

Strasno je kakvi neobrazovani crvi ispuzu, kad se razbolis lijeci se kod youtube doktora.

Strasno je kakvi neobrazovani crvi ispuzu, kad se razbolis lijeci se kod youtube doktora.
placam zdravstveno i ima da iskoristim svaku doktorovu sekundu ako to bude bilo potrebno! nikakvi youtube doktori!

Jel postoji cjepivo koje je 100% efikasno?
ne znam, nisam se cijepio

Ne, ali ovo je u rangu točenog piva - po pivo, po voda(s tim da je pivo već samo po sebi skoro voda) 😁
Ubodu te, ali i dalje je sve isto.
Osim što ćeš biti označen kao cijepljen.
A misli ste da ćeš nas čipirati? Neće, samo će nas označiti cjepivom/nekom vodicom i s tim nas još dodatno podijeliti.
Ne bi me čudilo da netko zakrvi na necjepljenog.

Samo kod veličanstvenog Pere.
Baš ti paše slika profila. Kažu da su ljudi s visokim čelom inteligentni.
Sad nisam siguran jel si inteligentan ili su ti samo oči nisko :]